Przy okazji wpadaj także na Mazowiecki Zlot 16.06 w Strzyżewie, tutaj więcej info dla Ciebie jak nie masz FB ;)
mazowiecki.alfistiwarsaw.pl
Printable View
ja nie mam FB, i tak średnio z komunikacją, co do zlotów w warszawie. Zresztą te dyskusje na ostatnich 3 stronach (na temat WAH, chyba nie są w temacie wątku: "Warszawskie spoty CZWARTKOWE" -chyba że są, a ja zwyczajnie się nie orientuję)
Z tym samozwańczym rządzeniem najczęściej jest tak że na 100 indian każdy chce grać na bębnie, ale ognisko rozpalić nie ma komu:)
Nie czuję żadnej potrzeby dyskusji z Tobą
No rozumiem ksieciunio bez alfy nie będzie rozmawiał z plebsem. Powiedz może kim Ty jesteś w wahu? W końcu premier już jest. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/05/397.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wiesz że to jest choroba ? Nie masz innych zajęć tylko robienie screenów z rozmów....
Chorych ludzi trzeba leczyć.
Cieszę się, że ciągniesz rozmowę. Zawsze chętnie porozmawiam na poziomie, a nie ty właśnie pokazałeś jaki poziom reprezentujesz.
Co do moich zajęć to mam ich mnóstwo, lecz zawsze i wszędzie będę przestrzegał ludzi przed takimi pseudo klubami jak wah. Mam ci przypomnieć jak traktowaliście ludzi? Może trochę przypomnę co?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk