Adam jak będziesz chciał się spotkać jeszcze przed zimą to daj znać podjadę swoim klamotem to pogadamy i obejrzę auto gratulacje :)
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Adam jak będziesz chciał się spotkać jeszcze przed zimą to daj znać podjadę swoim klamotem to pogadamy i obejrzę auto gratulacje :)
Też chętnie obejrzę tego strupa ;)
A skończyło sie na kolejnym 16v ;)
Ale ma Polifta to rekompensuje 8v
@75andrew155 @kazikx @Marcin@romeo @kasztelan i reszta załogi, dzięki za dobre słowo. Jak tylko skończę kurację bitumiczną w Tychach to możemy zorganizować jakieś spotkanie w Mazowieckiem :)
- - - Updated - - -
Po obejrzeniu hitu ostatniego tygodnia, czyli zdjęć wspomnianego pojazdu podczas kasacji, powiedziałbym że porównanie jest nie na miejscu... Wypraszam sobie i żądam sprostowania napisanego pozłacaną oryginalną czcionką Alfa Romeo.
- - - Updated - - -
Standardowo, jakieś pierdoły ogarnę sam, resztę trzeba będzie zlecać. Póki co córki blacharza jeszcze nie poznałem ;)
Teraz w trybie pilnym poszukuję garażu w W-wie dla mojego nowego nabytku, a to trochę ciężki temat.
- - - Updated - - -
No, czyli gdyby Ci się znudziły (wiesz, skóra potrafi obcierać uda, lekarze generalnie odradzają) to śmiało uderzaj na priv :D
Kiedy zakładasz temat tej 155?
Jak będę miał chwilę to na pewno założę :)