Cholera nawet belli nie umyje przed spotem :(
Printable View
Cholera nawet belli nie umyje przed spotem :(
Siema panowie :D niestety PC mi padl i teraz pozyczylem od znajomego (brak polskiech znakow) :P Niestety u mnie blamasz od konca tamtego tygodnia staralem sie zalatwic to ubezpieczenie i kicha, mialem miec ubezpieczone lecz wpierw broker posral sobie adres wysylki papierow a dzis do niego dzwonilem i niestety nie znajdzie dla mnie zadnego ubezpieczenia poniewaz jak przyszly znizki mojej mamy z PL to zauwazylem ze jest zgloszona szkoda i jak juz pisalem nie moge ubezpieczyc :/ wiec raczej niestety nie pojade a strasznie bym chcial, martwie sie o to ze wogole nie znajde ubezpieczenia bo przed brokerem dzwonilem do wielu firm i nigdzie nie chca mnie przyjac :/ a jezeli chdzi o to 30 dniowe ubezpieczenie w AXA to nie dzwonilem poniewaz mialem ustalone ze wyrobie sie z ubezpieczeniem u brokera, a jutro to raczej nic nie zalatwie a nawet jesli to na niedziele mnie nie ubezpiecza :/
Jutro jade do AXA do biura :D trzymajcie kciuki to pojade z wami :D
A co do sciemy to nie moge sie nie zgodzic :P
Trzeba bylo sprawdzic na stronie nononsens.ie ;) sam zaczynalem ubezpieczanie auta w irlandii jak mialem 21 lat ;)
- - - Updated - - -
Co do pogody to wczoraj i dzisiaj mialo padac w dublinie a jsk narazie wczoraj popadalo 5 min a dzisiaj slonecznie :-P oby tak do konca!
Dzien doberek :D jednak sie panowie udalo :D zalatwilem :D Kto leci przez Dublin ?? I mialem komus nie pametam komu przypomniec o plastikowej czesci podtrzymujacej baterie do kluczyka, jesli moze ktos cos takiego zalatwic to bylbym mega wdzieczny :D Moze ktos wrzucic jak wyglada trasa przed Dublin ?? i jezeli bym tamtedy lecial to gdzie mozemy sie spotkac ??
- - - Updated - - -
I jeszcze jedna prosbe mam :P jesli mialby ktos wklad do popielniczki to tez bym prosil bo u mnie brak :P
1.Jony88
2.Lukas-Galway x2 (156,159) - Athlone 10.00 - Armagh 12.30
3.Czester085 - Athlone 10.00- Armagh 12.30
4.Arthm - Armagh 12.30
5.FifthGear6.Mefsito7.Cool Kid - Athlone 10.00- Armagh 12.30
8.eilat1
Mala aktualizacja panowie :) Rozumiem ze spotykamy sie na tej stacji w Athlone co byla predzej zapodana :)
Panowie nie wiem jak wy ale ja zamierzam z kumplem objechac to jezioro do okola i wstapic do Antrim po spocie zeby troche fajnych fotek porobic bo pewnie szybko sie w tamte okolice nie wybiore :D
ja i Fifthgear jedziemy od strony Dublina. Ustawiamy sie na stacji benzynowej Balbriggan ( proponuje ta) zjazd nr 5.
https://maps.google.ie/maps?q=53.564...-8&sa=N&tab=wl
trasa przez Dublin od Balbriggan to :
https://maps.google.ie/maps?saddr=R1...t=h&mra=ls&z=8
Trasa platna : 1,90 euro za strone ( na bramkach, albo koszyczek, albo karta albo kasjer).
Jeżeli będziesz jechal z Cork to:
https://maps.google.ie/maps?saddr=R1...t=h&mra=ls&z=8
wtedy przejazd przez tolla 3 euro ( za jedna strone) na stronie eflow. Mozna zapłacić przed podróża lub najpóźniej do 8 rano kolejnego dnia bo później jest kara.
brzmi kuszaco :) ale cholera zginęla mi ladowarka do baterii aparatu :/ i niestety nowa idzie juz 2 tygodnie :/
- - - Updated - - -
kogos na tej liscie brakuje?
Czester odzywal sie moze Eilat?
A o ktorej sie ustawiamy w Balbriggan ??