no jasne że można :)
Printable View
no jasne że można :)
ja komus machnalem reka na wysokosci swiatel na makro ktos zjezdzal na zagorze- srebrna alfka ok 19-20 ;)
To nie byłem ja, ale oczywiście pozdrawiam :)
Ja dokładnie, nowy parking se tam zrobiłeh bo na ich "parkingu" popieprzone dzieciaki grają w piłke itd obok aut a rodzice nic na to... i tak w to lato czuje że skończy się tak że jednemy przypindola w morda i reszta będzie się już bała grać:D hehe
Co do spota, to ta sobota Piekary Śląskie na kopcu około 17.00 wpadać! ;)
Oczywiście tyż pozdrawiam :D
Pragnę ;) pozdrowić kierownika jasnej AR 147 po lifcie widzianego wczoraj około godz 10:30 na głównej drodze chyba to juz jest ulica Krakowska jak sie wjezdza do bb jadąc od Kóz....z mojej strony światełka z pana strony łapka była_wow no wkońcu, bo ilez mozna czekać na łapki:P
No to pozdrowienia dla Pani w 147 dziś ok 7.50 chyba podwożącej pociechę do przedszkola/szkoły na ulicy Jaworowej.
Nie zdążyłem pomachać,ale uśmiechy były :)
ja pozdrowiam kolege w jasnej AR 147 przed fl na rameczkach klubowych, na ulicy PCK w bielsku kolo godziny 13-14 :D:D:D
pozdrawiam kolege w 156 sprzed liftu w tym ciekawym hmm, zielonym kolorze ze spojlerem na tylnej klapie widzianego ok 15 przy trójkącie w częstochowie, srebrną 156 na blachach SD kopcącą niemiłosiernie (jeszcze kilkaset metrów dalej, jadąc w przeciwną stronę widziałem białą łunę) - widziana na trasie w okolicach DG, srebrną przedliftową 166 na KOL widzianą ok. 16:20 w Olkuszu i panią w srebrnej 156 SW widziana o 16:37 kawałek za Olkuszem w stronę Krakowa również na KOL. A, i może jeszcze piękną czarną 156 FL sedan widzianą po 17 koło przystanku Wiślicka w Krakowie :p
pozdrowki dla Rafala z kozów:D jakies 15 minut temu wlasnie w kozach:D za pozno sie zorientowalam:( a raczej moje ruchy sa za wolne, po pracy bylam to mysle ze jestem usprawiedliwiona:D
ok. wybaczone. zamrygałem az audica przedemna zjechała na bok . Pozdro