Pozdrowienia dla Agnieszki C :) patrzyłaś się na mnie i mnie nie widziałaś ok 16.30 pod Grafficą. Michałem skakałem i nic...
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Pozdrowienia dla Agnieszki C :) patrzyłaś się na mnie i mnie nie widziałaś ok 16.30 pod Grafficą. Michałem skakałem i nic...
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
Przechodziłem przez przejście dla pieszych na Mochnackiego, a Ty zatrzymałaś się przy tym "rondzie" koło grafiki, żeby nie blokować przejazdu, bo dalej był koreczek przed światłami stronę Jagiellońskiej :) patrzyłaś się w moją stronę, ale brak reakcji :P
Aaaaa to wiele tłumaczy! Jechałam do lekarza i przestraszyłam się, że jest jeszcze gorzej niż myślałam. Czyli wszystko o.k. - mrugałam chyba Weloo (za szybko było więc tak na pewno to nie wiem), a Ciebie nie widziałam, bo ja generalnie za obcymi facetami, to raczej się nie rozglądam ;), a bez Alfy, to już w ogóle są bez szans na przyuważenie! :P Pozdrowionka :wavey:
No nie rób już ze mnie takiego "obcego" :P
A ja pozdrawiam Kolege ze 156 na Rzeszowskich blachach która stała na trawniku w czasie Giełdy Birofilistycznej w Tychach :)
czyżby Alfaholik siedział przy stoliku po sąsiedzku i sprzedawał Piwko z browaru Rzeszowskiego?
Alfe zauważyłem przy odjeździe dopiero :(
Pozdrowienia dla kierowniczki (właściciela siedzącego obok?) srebrnej 156 na rzeszowskich blachach mijanej w Giedlarowej ok godz 16.
Pozdrowienia dla brata bliźniaka stojącego dziś ok. 17 pod Auchan obok mnie
Pozdrawiam wlasciciela białej Alfy 156 sw z czarnym dachem i ramkami stojącej przed chwila pod realem
Wysłane z mojego GT-N7100