Jedna dygresyjka- wypuszczą jak zakupią egzemplarz Alfy rozbiorą na części i uda im sie wymyśleć coś podobnego czyli w jakimś 2019-2020 :)
Printable View
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=171004&stc=1
Szczerze ? Ta Alfa wygląda zajebiście....
Jeszcze jak patrzę na post użytkownika "gebeth":
http://www.forum.alfaholicy.org/inne...ml#post1655855
to śmiem twierdzić że nawet lepiej niż jego 159 w awatarze :D
To będzie HIT... a nawet już jest, tylko niektórzy tego jeszcze nie widzą :)
wreszcie jakiś merytoryczny post, a nie gadanie typu "a na forum KIA…, w necie mówią, czy u szwagra przy wódeczce gadają, że Giulia to…"
Przypomnijcie sobie jakie psy wieszaliście na 159tce, że to OPEL ;)
Dziękuję! :)
Temat jest na etapie negocjacji (po wyparciu i gniewie), teraz tylko czekać na odrobinę depresji aż nastąpi akceptacja nowego modelu ;).
MichAlfa bardzo konkretnie zwięźle i rzeczowo to opisałeś. Brawo. A wracając do Auta - Giulia bardzo mi się podoba, nie jest przekombinowana, jest zgrabna ładna nie wspinając już o milowym kroku technologicznym w stosunku do 159. Nie przeszkadza (a wręcz przeciwnie) brak tzw. smaczków, raczków i innych pierdół które nadawały wielu AR status auta dla geja - a komentatorzy zawsze powtarzali jak mantrę słowa pasja i dusza, piękno i styl - rzygać się chciało :) Giulia jest piękna w swojej trywialności, zimna, wyrachowana, przedsiębiorcza dojrzała suczka :) - tak odbieram Julkę.
Wnętrze na fotkach robi ogromne wrażenie. Jedyna uwaga - materiały wykorzystane na boczki drzwi szczególnie z okolic głośnika zapowiadają się marnie.
A że podobna do BMW> Belucci też jest podobna do Merkel - ma głowę nogi ręce nos oczy i usta.
Brawo dla Giulii - jak dlamnie bomba -oby się tylko ni sypała i zawiecha nie skrzypiała jak stare toki.
Mnie odpowiada brak chromu na wszystkim. Popatrzcie na Skody czy VW. Ilość chromowanych elementów odpowiada poziomowi prestiżu :) Niestety Giulietta ma tak samo. Właśnie dlatego kupiłem wersję Distinctive.
Jeśli chodzi o RWD, to dla kowalskiego różnica będzie taka, że na śniegu przy ruszaniu szybciej zamiga kotrolka na desce sygnalizująca działanie jakiegoś systemu o trzyliterowym skrócie.