lel
A wskaźniki i wyświetlacz fajne, mi się podobają.
Printable View
lel
A wskaźniki i wyświetlacz fajne, mi się podobają.
W sumie fajnie ze wszystko pasuje plug&play, kilka rzeczy doczeka sie u mnie przeszczepu
Wyświetlacz to lepiej w Kii Ceed wygląda:
Załącznik 192223
to jedna z opcji, wg włoskiego konfuguratora czerwona skóra ma dwie wersje: czarne boczki + konsola carbon look + dźwignia biegów obszyta czerwoną nicią LUB boczki czerwone + panel czerwony.
http://carconfigurator.alfaromeo.com/it_IT/Giulietta/
polecam :)
aha! dla mnie wiadomość dnia związana z tym liftem: wreszcie można zamówić niebieskie auto z czerwoną skórą :) prawie jak widelec :)
Może być, bo wczoraj się nim bawiłem i widziałem, że przy Veloce Pack jest pseudo-carbon na desce i boczkach, więc muszą być różne :). Swoją drogą, nie polecam tego rozwiązania, bo czyszczenie tego to straszna udręka...
Dalej nie ma beżowej tapicerki :). Niebieska z beżem w środku byłaby bardzo OK.
w Rogalinie pod Poznaniem widziałem niebieskie Ghibli z czerwoną skórą... niesamowicie to wygląda... wszyscy wokół auta mieli wywieszone jęzory i wyraz twarzy mówiący CHCEM TO!
- - - Updated - - -
skóra jest :) nazywa się tobacco
Załącznik 192235
1. Może dlatego, że to było Ghibli? Ja bym się jarał nawet czarnym z czarnym środkiem, chociaż na pewno mniej...
2. Beżowa skóra była od samego początku, ale ja nie cierpię skóry.
Swoją drogą, pewne rzeczy się nigdy nie zmieniają:
Załącznik 192236
I takie kwiatki w egzemplarzu prezentowanym na światowej premierze?!
Ja też, ale w moim pierwszym egzemplarzu taka szpara była właśnie od strony kierowcy. Teraz wszystko jest w miarę spasowane. Każda sztuka ma inaczej, jak widać...