pozdrawiam dla Kierownika/Kierowniczki srebrnej 156 oramkowanej, która stała w Galerii Rzeszów we wtorek ok. godziny 20.30 pod ścianą na samej górze zaraz przy wyjeździe :)
Printable View
pozdrawiam dla Kierownika/Kierowniczki srebrnej 156 oramkowanej, która stała w Galerii Rzeszów we wtorek ok. godziny 20.30 pod ścianą na samej górze zaraz przy wyjeździe :)
pozdrowienia dla Maćka widzianego przed 13 jak skręcałeś w stronę biedronki w Jimnym :) ja wyjeżdżałem czarnym suzuki grand vitara :)
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 166 na klubowych ramkach, mijaliśmy się dziś między Krosnem i Miejscem Piastowym (zauważyłem w ostatniej chwili)
Pozdrowienia dla użytkownika czarnej Alfy 156 na klubowych ramkach o tablicach LZ , widziany za cmentarzem w Zamościu koło Juzwexu ,okolo godziny 16, pomachane-odmachane ;)
czyja bordowa chyba Rosso Rubino 159 sedan stoi pod piekarnia Bukowskiego(widzialem ja tam 2-3 razy),a dzis pod szkola nr.4(teraz nie wiem czy to nie jest gimnazjum)-boczna ulica Robotniczej.Pozatym Pozdrawiam srebrna 159 SW z relingami na RRS pod Merkury Market w Debicy-wczoraj wieczorkiem.
pozdro dla Czarnego ktory dzis beczelnie nas objechal na ul. Staszica jak jechalem Renault Megane, nawet nie widzial jak mu machalem
a gdzie jest Staszica??Paweł gdzie ja patrze za jakimis megankami.Wybacz mi.Mam nadzieje, ze przyjmiesz kwiaty:D
Pozdrowienia dla Daniela (czy Anka była nie wiem, nie widziałem ;) ) mijanego dzisiaj ok 8:40 obok ZK w Załężu :D