Jesteś pewien, że Selespeedy są w rozmiarze 15 cali? Pytam, bo nigdy jeszcze takowych nie spotkałem...
Jesteś pewien, że Selespeedy są w rozmiarze 15 cali? Pytam, bo nigdy jeszcze takowych nie spotkałem...
Jakie 15-stki najlepiej sie "prezentują" na 156 w sedanie wg was?
Omen o kozackiej feli czy o....airride:)? Ja w 2,4jtd raczej airride bym nie zakładał więc pasuje na wejsciu ale koło boskie. Jedna jest tylko zasada - Musi być nisko ! A żeby było nisko i szeroko to musi być naciąg . Na 8" felge to opona max 205 ( to przy lekkim naciągu ) . Żeby był sens upychać to w nadkola to przy 9" dałbym opone góra 205. i wtedy ładnie by zeszło pod rant .
Nazar, robiles cos z rantami na blotnikach ?
Narazie nie . Ale jak dorwe jakieś koło 18/9(9,5)" lub 19/9" to zobacze jak to leży . W razie czego "zwalcuje" ranty od środka ( jak w E36 ) i wkońcu Alfa godnie stać będzie:) . Tyle ,że aby to wyglądało pięknie to bym musiał moje terenowe zawieszenie ( -40mm ) wyrzucić i zapodać gwinta tak na -60mm/-80mm żeby schować opone (3/4)za błotnik a w razie czego to zamiast ładować "pierwsze lepsze" felgi ,założyć do moich felg ( 18/8" ET35 ) dystans 10-15mm , zmienić opone z 225/40 (tył) na 205/40 lub nawet coś poniżej 205 i wtedy przy ładnym naciągu i rancie felgi na szerokości błotnika będzie się cudnie schodzić przy "przycupnięciu" :). Jedno co mnie martwi to miska w 2,4jtd. Napewno jak zmienie fure na 159 to auto będzie jezdzić na gwincie od początku . Bo jak zobaczyłem auto Ciapola ( gwint chyba na -70mm i do tego na tyle felga 19/10" ) to mnie wyrwało z kapci . Czarne SW na czarnej kozackiej feldze a glebą zawstydziłby nawet Turbodymomena w VWeji:)
Bierz takie: http://allegro.pl/felgi-3tlg-18-cali...569674281.html
Jakby mi ktoś je kupił w prezencie to bym się nie obraził ;)
Panowie ładne felgi 18" 5x100 z 2 dobrymi gumami i 2 na "dojeżdżenie " za dobrą kase :
http://allegro.pl/super-wyglad-super...577896747.html
- - - Updated - - -
Hehehe Drift-r już z pół godziny temu się posikałem na ich widok . I to jest własnie konkretna felga tylko te 10" na tyle:) . Kurde chciałbym je aby przymierzyc:D
Nooooo, niezłe koła.