A może jakieś dodatkowe info z opisu błędu ?
Printable View
A może jakieś dodatkowe info z opisu błędu ?
Dokładnie to pokazuje C1507- VDC/ASR/TCS light krytyczny kontrolka włączonaSZCZEGÓŁY BŁĘDU:
Vehicle speed: 2,750 km/h
Brake light switch: OFF The indicated light does not turn on. Verify the function with the Actuator test, if available. Check for burned bulb, and the opens, shorts and weak connecions in the associated wiring
Błąd obecnie jest aktywny. Podejmij stosowne działania by usunąć usterkę. Kontrolka na desce została włączona przez ten błąd.
Rozumiem że licznik masz taki sam model jak poprzedni, ze wszystkimi kontrolkami. Czy kontrolka na przycisku TCS na konsoli środkowej gaśnie po odpaleniu auta, czy świeci światłem ciągłym ?
licznik jest z 2002r a mój z 2003r. Kontrolka ASR na konsoli środkowej gaśnie po odpaleniu auta
A jakieś problemy z hamowaniem lub kontrolą trakcji ?
Jak stan aku ?
Spróbuj sobie przypomnieć, czy na obecnym liczniku są wszystkie te same kontrolki co na starym.
chyba masz racje na starych zegarach jest kontrolka na obrotomierzu ok trakcji a na tych nie widzę więc chyba to może być przyczyną
Witam, podepnę się pod temat dziś po odpięciu aku licznik mi wskazywał na włączonym zapłonie jakieś 300km/h po ponownym odpięciu aku stanoł na 20km/h i już tak został oszukuje w czasie jazdy o 20, ma ktoś pomysł co sie mogło stać, dodam że jestem posiadaczem pierwszej AR ale już sie przekonałem że jest BARDZO KOBIECA :)