Nie, nie każde. Każde z silnikiem TS 16V :)Cytat:
Już się przyzwyczailem ze dla ciebie każde auto na benzynę z logiem ar to szrot
Pozdrawiam!
Printable View
Nie, nie każde. Każde z silnikiem TS 16V :)Cytat:
Już się przyzwyczailem ze dla ciebie każde auto na benzynę z logiem ar to szrot
Pozdrawiam!
ty chyba kompletnie rozumiesz słowa pisanego.... co to znaczy: "Jak czytam takie brednie o jeżdżenia tym autem do 3 tys obrotów to nie mogę śmiechu powstrzymać. Ponad 60 tys km najechalem i nic się wielkiego nie działo mimo że regularnie palowany ciężki drzwi no po prostu śmiech na sali."
czy to są dwa zdania, czy jedno? czy piszesz o drzwiach czy o silniku? czy o jednym i drugim? co znaczy "regularnie palowany ciężki drzwi"?
czy to po polsku?
- - - Updated - - -
a Tobie o co chodzi? czego nie rozumiesz w tym, co napisałem?
czy też chodzi Ci o to, że ona nie rozumie co ja mówię? Rozumie, owszem, ale znajdź kobietę, która podczas eksploatacji samochodu patrzy na zegary. Na 10 to 7 albo 8 w ogóle nie patrzy, kojarzy owszem, prędkość i wskaźnik paliwa. Obrotomierz? Temperatura? a co to takiego?
Takie realia, kolego. Boxer nie lubi, nie znosi piłowania go na zimno. Wie to każdy użytkownik i każdy mechanik Ci to powie.
Są jednak wyjątki, jak Mattom:)))
To ja chyba obracam się wśród normalnych kobiet, a nie przygłupów ;)
Klepałem przez tapatalka - nie przeczytałem, że wyszły krzaki.
Widzisz - nie piłlowałeś silnika, a ci sie zepsuł ;)
Słuchasz mechaników - mnie na to nie stać :D
Podpowiem tylko, że ciężkie drzwi zostały tekstem tygodnia na poznańskim spocie ;)
Poczytaj człowieku że nic nie piszą o JTD to może one się nie psują i warto kupić w budce 145.
145 nie ma jakoś specjalnie problemów z korozją jak 155czy 156. Silników benzynowych nie ma co sie bać Boxer,TS trzeba się troche na nich znać i tyle wystarczy aby smiało smigać
Witam, mam alfe romeo 146 1.9TD, drugi silnik z przebiegiem okolo 220tys, jednak licznik przy wymianie nie byl cofniety i wyswietla 391tys. Autko mozliwe ze bede chcial sprzedac na przelomie grudnia:) Jesli chcialbys wiecej informacji napisz prywatna wiadomosc:) pozdrawiam!
P.s roznicy miedzy 145-146 nie wielka. Moja 146 jest z 97roku przed liftem, wiec wiekszosc czesci pasuje ze 145 rowniez :) Autko po przejsciach, jednak zadbane jak na swoje lata. Wymieniane na bierzaco wszystko, po wymianie rozrzadu 7tys km temu, autko pali, ma troche rys, wgniecen ale wyglada i tak super jak na swoje "16lat" :), spalanie miasto max 8litrow przy Ostrym ruszaniu, w trasie przy 120km/h max 5.5-6L. Srednio za 200zl robie 550km :) Tak wiec zapraszam na PW. pozdrawiam!! :)
Dla mnie 146 jest o wiele ladniejsza niz 145. Nie ma tej dlugie tylniej bocznej szyby... wedlug mnie wyglada to bardzo brzydko. Natomiast 146, ta dupcia:D i jak z boku patrzysz wyglada super, od przodu tez:] Polecam
patrzac od przodu na 146 lepiej wyglada niz 145, bo 146 ma wysoko dupcie i wedlug mnie prezentuje sie patrzac od przodu o wiele lepiej niz 145 :) nie mowiac juz o boku czy tyle...