nie zniechecajcie kolegi;) wpadnij bo sami nie wiemy jak to bedzie wygladac;)) w trakcie spotu bedziemy tworzyc scenariusz;)
Printable View
6. tak na 99%
To będzie mój pierwszy raz:)
To i ja może się zjawie, ale fiatem Alfy już nie mam.
A i proponował bym spotkanie tam gdzie kiedyś w arkadii poziom -2 kolor niebieski, przy wjeździe ja może będę wcześniej to czerwony fiat będzie czyhał.
A i jeszcze coś zajrzałem na Alfa club i tam jest spot tyle, że dzień pózniej http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=353346#353346
W takim wypadku będę raczej 6.10 w Arkadii, ale jeszcze zobacze w sobote
bardzo malo chetnych... i ja sam teraz nie wiem czy dam rade ze wzgledów osobistych:( moze dobrze by bylo polaczyc spot z alfa.club to by sie stworzyla jakas wieksza grupa...
7. pojawię się i ja :)
Poinformuję też kolegę, z AR 147, może uda się wpaść na dwa wozidełka :D
Wypadły %%%% i niestety w sobotę odpadam
Ja niestety też jednak nie mogę przyjechać... Ale 3mam kciuki za spot i liczę na kolejne:)
Ja będę w niedziele jak co to zapraszam. I ile osób będzie w sobote?
z tego co ja zrozumialem to powinni sie pojawic-
1-SAGAT
2-DAWIDEKSL
3-ANNA MARIA
4-AUTOWIS
5-MALA 156
6-SZAJA
7-KOLEGA SZAJI
8-FLOOR
9-CIELU
10-KOLEGA CIELU
11-AR.192 ???
A wiec niby to sa chetni na spot na jutrzejszy dzien. wiec gdyby złaczyc nasza grupe z grupa z alfaclubu to by byla juz spora ekipa;) ale to zalezy od alfaclubu czy wpadna jutro...;) ale najgorsze to, ze sam nie wiem czy mi sie uda a tak bardzo bym chcial a spory kawalek drogi mam:)
To jak łączymy się z grupą w niedziele z alfaclubu czy jedziemy jutro? (im więcej ludzi=ALF tym lepiej)