To jest moduł komfortu, nie czujnik, źle się wyraziłem. Nie wiem, czy można go dołożyć
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
To jest moduł komfortu, nie czujnik, źle się wyraziłem. Nie wiem, czy można go dołożyć
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
ale gdzie go szukać?
Chciałbym się upewnić czy wogóle nie mam takiej opcji, czy jest, ale tylko nie jest sprawna
Zależy od roku auta, po 2007 domykanie szyb nie występuje z tego co pamiętam. :)
To nie makaroniarze wymyślili, żeby usunąć, tylko jakaś transgenderowa ekofeministka, której domykające się okno ucieło nać od wegańskiej przekąski, makaroniarze jedynie wykonali rozkaz.
Ja u siebie w 2006 mam, usunęli to chyba po lifcie (2008->...)
Mam właśnie Lift 2008 ;/
Może mi ktoś powiedzieć jak to lusterko generalnie zdjąć z szyby? Kiedyś jak musiałem się przesiadać wewnątrz auta z fotela kierowcy na pasażera, bo nie mogłem dojść do auta głową przychaczyłem lusterko i od tego czasu drga na nierównościach co jest troszkę irytujące a moje zdolności manualno/mechaniczne na marnym poziomie nie dają mi tego naprawić bez czyjejś instrukcji
Witam wszystkich
Kupilem lusterko fotochromatyczne i mam dwa pytanka:
1. Z kostki od lusterka wyciagnąłem tylko + i masę i sprawdzilem bezposrednio przy aku czy działa no i działa. Tylko gdzie podpiąć się w lampce żeby mieć prąd
2. Czy jest możliwość odklejenia jakoś tej płytki metalowej która trzyma lusterko i przeklejenie jej bliżej podsufitki żeby zlikwidować szparę która powstaje???
Pozdrawiam