Albo wyciągnąć troche i szpachla :)
Printable View
Wczoraj byłem u poleconego przez kolegę blacharza po obejrzeniu stwierdził że najlepiej wymienić ten błotnik ale jak dowiedział się ile kosztuje to przyznał mi rację i podjął się go wyklepać.Jutro mam zaprowadzić auto lub w poniedziałek.Efekty wrzucę na forum po naprawie.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
Rozważ czy nie lepiej teraz dołożyć te 200-300 zł do całego przedsięwzięcia i wymienić po prostu ten element. Później przy sprzedaży możesz mieć kłopot bo o ile Polacy przyzwyczaili się do malowanych elementów ale szpachla ewidentnie budzi negatywne podejrzenia. Przynajmniej u mnie. Nawet jak byś mi pokazał te zdjęcia z przed naprawy to bym się wahał bo Alfa to Golf III gdzie się robi druciarkę. Podejrzewałbym, że jak oszczędziłeś na tej naprawie to i oszczędzałeś na innych a Alfa tanim samochodem nie jest.
Witam.Znajomy blacharz wyklepał,pomalował i wziął za to 300 zł. WYGLĄDA SUPER JAK NÓWKA.Wielkie dzięki za pomoc.Pozdrawiam wszystkich.
Mam pytanie. Czy ta firma z litwy fiat-autoparts-pl jest godna zaufania, czy nie ma problemu w kontakcie? Potrzebuję błotnik a u nich jest połowę tańszy niż w aso.