-
no w sumie pewnie można regenerować i się mordować z tym wszystkim + koszt około 250 zł za dwie lampy
albo zrobić jak Maestro
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...drogowych.html
fajna sprawa, no bo skoro mijania się kończą to czemużby nie przełączyć na znacznie bardziej udane i nieeksplowatowane światła drogowe , same plusy : >
-
Marian co Ty znowu bredzisz???? My tu piszemy o światłach na noc a Ty walisz grypsem o światłach dziennych??? To żeś palną jak łysy grzywą o kant kuli....
Jak sam zdemontujesz lampy to koszt takiej regeneracji zamyka się w stówce.....
-
Widać, że sie ciemno szybko robi i wszyscy widzą że nic nie widzą:D
Wyjście jest jedne jedyne. REGENERACJA!!!
Na tym powinien sie temat zakończyć moim zdaniem. Szczęśliwi zregenerowani oświetlający drogę, potępieni malkontenci w ciemnościach. Amen!!!
-
no przecież po to się osłabia drogowe, żeby służyły jako mijania
Marek, żyj : >
-
Co Ty pierdo....sz????????? Przecież światła drogowe mają tak zbudowane odbłyśniki że będziesz wszystkim po gałach walił!!!!!!!!!!!!!!! Na dodatek sam wielkie G zobaczysz bo w takiej lampie mała moc rozproszy się za nim do asfaltu doleci.......
Załamujesz mnie marian :)
-
Nie wiem jak to świeci, bo Maestro ma filmik nieupubliczniony ale widząc światła drogowe jak jarają, wystarczy ich moc zmniejszyć o 50%, ułożyć lampy bardziej w dół i mamy światła przepikne ... przecież chyba Maestro nie wymyślałby czegoś takiego, gdyby to dobrze nie działało, nie wiem, nie widziałem, ale podejrzewam że to może mieć jak najbardziej sens : >
-
marian.... z tobą wszystko ok???? Jak chcesz "położyć" drogowe???? Chcesz przed zmrokiem przestawiać światła i o zmierzchu z powrotem? Myślisz w ogóle co piszesz? Wiesz jak zbudowane są drogowe? Wiesz co maestro miał w ogóle na celu? Światła dzienne. Jak sama nazwa wskazuje są do jazdy dziennej. One nie oświetlają tylko są widoczne. Większej bzdury jak jeżdżenie na dziennych w nocy nie słyszałem.
-
Marian chce ograniczyć moc drogowych i używać ich jako mijania!!! Tego jeszcze nie było:)
-
Ja mam depo od prawie 2 lat z hidem i świtała są naprawdę skuteczne, mogee polecić każdemu. To powinno być rozwiązaniem problemu, depo w miarę rozsądna cena i do tego hidy. Tyle w temacie.
-
marian..... no to wtopiłeś. Powiem więcej, przekroczyłeś budżet swojej fury :sarcastic: trzeba było zregenerować za stówkę i byś miał jeszcze lepsze. No ale to w końcu marian.....