OK czyli jednak powinna sie wlaczyc dmuchawa na max od razu czy jednak nie ?:) Bo u mnie od razu sie nie wlacza a jak ustawiam na AUTO to tez dopiero po jakims nagrzaniu wlacza sie wentylator a na poszczegolnych biegach dziala od razu :)
Printable View
OK czyli jednak powinna sie wlaczyc dmuchawa na max od razu czy jednak nie ?:) Bo u mnie od razu sie nie wlacza a jak ustawiam na AUTO to tez dopiero po jakims nagrzaniu wlacza sie wentylator a na poszczegolnych biegach dziala od razu :)
PODłąCZAM SIę POD TEMAT
U Mnie jest tak, że na AUTO przez jakis czas chodzi na biegu nr1 - przy obecnych mrozach jest to pare minut, po pewnym czasie włącza się 2 - a powietrze z wylotów do ciepłych jeszcze nie należy. Niestety nawet jak nagrzeje się w samochodzie to cały czas chodzi na biegu 2 i nie chce zejść, na 1, co mnie denerwuje, bo po prostu jest niepotrzebnie głośniej w samochodzie:]
Nie - sprezarka sie nie wlaczy jak nie masz cieczy chlodzacej.Cytat:
Napisał Kosiar
jesli nie ma czynnika w układzie to zawór nie załączy spreżarki ale jesli czynnik uciekł z powodu mechanicznego uszkodzenia układu to znaczy, ze gdzies jest dziurka, a jak jest dziurka to znaczy, ze moze tam sie dostac wilgoc i szlag trafi filtr osuszacz...