To wkleję całą Twoją wypowiedź. Wywnioskowałem z niej, że piszesz o soczewkach- nie jest tak?
Printable View
Więc źle wywnioskowałeś:) Przeczytaj jeszcze raz to może zrozumiesz że odnosiłem się do wypowiedzi kolegi Iwan87. Tak, piszę o soczewkach ale tych jakie są seryjnie montowane w reflektorach AR GT. Mam identyczne spostrzeżenia właśnie jak kolega Iwan87. Uważam, że są słabe. Nie wiem nic o Twoich i nic o nich nie mówię. Czy to już jest jasne?:)
ps. uważam że dalsze ciągnięcie tego off-top nie ma sensu
Zgadza się, też tak uważam, pozdrawiam.
Zgadza się... to tego sprzedawcę miałem na myśli... a nie wiedziałem, że mają również warsztat. Dzięki za oświecenie, bo jak teraz czytam na różnych forach, to włos się jeży... Na szczęście nie mam zamiaru "serwisować" tam auta, bo moje będzie naprawiał spec, który wkłada serce w to co robi. U nich kupiłem kilka części, które oceniał mój fachowiec.
OK, ale żeby nie robić offtop'u... ktoś może coś podpowiedzieć, gdzie w miarę tanio ;) kupić prawy xenon. Co do przeróbki na zwykłe lampy... chyba sam sobie odpowiedziałem :)
Poszukaj na ebay, ja swoje lampy kupowałem z Niemiec w całkiem sensownej cenie;)
Xenon dostarczony, sprawdzony... jest dobrze. Jeszcze trochę cierpliwości i będę cieszył się z jazdy jako nowy alfaholik :)
Witam chcilby zamowic do gt jaka cena i czas oczekiwania >?
Czy klosz reflektora w wersji europejskiej i angielskiej jest taki sam w przypadku lampy zwykłej?