-
To ja proponuję "łatwiejsze" konkursy :)
Np. na najładniej brzmiący wydech oraz najlepiej wyciszoną Alfę (pomiar w środku przy np. 100km/h)
Teraz aplikacje do pomiaru decybeli można na tel ściągnąć, więc może to wystarczy? :)
Oraz specjalnie dla Marka: na najciekawszy gadżet nieseryjny w 166 :D
-
Ale to musimy podzielić na katogeorie :D Benzyny v6, Diezle, i TwinSmarki :P
-
Ha ha ha .... w kategorii TwinSmark, nie będzie problemu , bo chyba tylko jedno Tesiątko będzie ;) czyli nasza .
-
To ja nagram na płycie przygazówkę mustanga v8 i będę puszczał na głośnikach :D Wtedy wygram :D
-
Pomyślimy. Coś muszę zorganizować bo z wiedzą o 166 to u większości była taka masakra jakby golfami jeździli...... :) a przecież pytania były takie łatwe.
-
-
Nie pamiętam wszystkich. Ale coś w stylu ile było wersji kierownicy w 166 (nie odpowiedział dobrze nikt), ile modeli felg, cechy charakterystyczne TI, ile wersji silnikowych i takie tam. Generalnie trzeba było mieć wiedzę o modelu. Wersje, wyposażenie, funkcje użytkowe (np w jakich warunkach nie da się otworzyć wlewu paliwa). Wszystko w formie testu a, b, c.
-
Aż takie trudne :D Kierownic w przed FL było chyba 5 rodzaji. Po FL były 2 rodzaje więc łącznie 7 :P. Felg to ciort wie. 6 chyba z FL jak dobrze pamiętam.
- - - Updated - - -
Coś czuję że będzie grubo :D Mam nadzieję że przynajmniej będzie 1 dzień a przynajmniej od rana do południa wolny :P Bo ja nie jeżdżę jak dzień wcześniej pije :D
-
ja tez widze ze bedzie zajefajnie :) damy rade :D
-
Klepie urlop w pracy...może uda się zawitać...będzie jakiś przedstawiciel z ZS :)
Mam nadzieję, że wchodzi w grę przybycie z rocznym psem marki Box(t)er? :)