-
1 załącznik(i)
Propo tego , nie jestem na 100% przekonany ,że to właśnie żarnik .... Chciałem sprawdzić bezpiecznik ale według mojej instrukcji bezpiecznik do przedniego lewego światła mijania znajduje się w komorze silnika w bezpiecznikach między zbiorniczkiem wyrównawczym płynu do chłodnicy a rezonatorem... Ja tam żadnych bezpieczników nie widzę , są tylko te obok filtra kabinowego .... Gdzie są bezpieczniki do przednich ?
Załącznik 120561
-
jakaś skrzynka bezpieczników była jeszcze w komorze silnika jakby po stronie błotnika lewego(kierowcy) na tej ściance od środka
-
2 załącznik(i)
-
A czy przy otwieraniu klapy z pilota zapala wam się prawe i lewe światło czy tylko lewe czy może żadne? Bo mi tylko lewe daje znak o otwarciu i niewiem czy nie powinno też prawe
wysłano z domowego telefona ;)
-
oba, przy otwieraniu mruga krótko dwa razy, przy zamykaniu dłużej raz, oczywiście przy zamykaniu/otwieraniu samochodu. Przy otwieraniu/zamykaniu klapy nie mrugają.
-
Przy otwieraniu klapy nie powinny mrugać żadne światła. Jeśli ci mrugają to masz uwalona wiązkę między budą a tylną klapą.
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
-
To powinny przy otwieraniu z pilota czy nie? I czy oba jeśli już?
wysłano z domowego telefona ;)
-
Przy otwieraniu klapy nie miga żadne światło.
-
Przy otwieraniu bagażnika nic nie świeci. Jedynie przy zamykaniu/otwieraniu drzwi mrugają kierunkowskazy.
-
1 załącznik(i)
Jak otwieracie zamykacie auto to wydaje ono jakies odgłosy ? Mi raz na parę miesięcy gdy zamykam/otwieram wydaje ale tylko przez kilka dni a potem znika ....
Gdzie znajduje się syrena Alarmu ? To ta ? Załącznik 120737