Ok, to życzę problemów ze sprzedażą :D przynajmniej do zlotu :P
dopisany do listy, wszystkie osoby które z grubsza reflektują ale pod pewnym warunkiem to dopisuję do listy z oznaczeniem (???)
Printable View
Mnie tez mozesz wstepnie dopisac do listy chetnie sie karne, aczkolwiek musze to jeszcze z planista uzgodnić (brak planow w pracy na kwiecien) poza tym jak mam sie w taki teren zapuszczac, to wypadaloby zmienic u mnie te łyse zimowki :D
Witam kolegów z miłą chęcią polatam po trasach elmotu tym bardziej że je dobrze znam bo żadnego rajdu nie odpuszczam. Można mnie dopisać do listy a swoją drogą może by tak na rajd Polski?ja się wybieram . Ładne te alfy pod wierzbami
Dopisany ale ze znakami zapytania :D jak mi sie potwierdzisz na 100% to Ci te nieszczęsne znaki usunę hehehe :P
Powiem Ci że w tym roku jak nigdy rozważam poważnie wyjazd na Rajd Polski tylko zobacze jak będę stał z funduszami bo mam w czerwcu wesele dobrego kumpla to raz a dwa że nie wiem właśnie czy kawalerskiego nie będzie w ten weekend co rajd.
Hejka.
Jesli nic mi nie wypadnie naglego to z prawdziwa przyjemnoscia posmigam z Kolegami wiec prosze mnie laskawie dopisac ale ze "znaczkiem":).To sie bedzie dzialo...he...he...:)!!!
Aha,pytanko...czy mozna przyjechac z osoba towarzyszaca:)?
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego Nexus 4
No to git,bedzie super:).
Wysłane z mojego Nexus 4
Tak moja wpadłem na browarek i musiała zostać pozdro
No jakby mnie mogło zabraknąć:) dopisz i mnie, pracy nie przewiduje a jeżeli nawet to ktoś się w robocie ze mną zamieni;] dobrze że w porę się zorientowałem że nowy temat na dolnośląskim założony :D