wszystko działa bez zarzutu i nic się nie zacina,teraz klosze reflektorów mam czyste jak łza.
pozdrawiam!!!
Printable View
powiem szczerze ze wygląda to super nawet lepiej niż tak jak to oryginalnie pomyśleli przy budowaniu samochodu.
Jak to w ogóle masz uruchamiane, zamontowałeś dodatkowy przełącznik czy podpiąłeś pod ten od spryskiwaczy szyb?
gratulacje udalo ci sie szok
Pro!!!!
pieknie to zmontowałeś - widzę że masz sporo wolnego czasu aby pogrzebać przy belli - zazdroszczę Ci :) ja od kiedy mam bellę nie miałem zbytnio czasu aby pobawić sie przy niej - czas spędzam na zabawie z inna 15-miesięczną bellą :)
Coś to kiepsko kolego wygląda,pozatym oprucz lamp widać że myje ci też pół maski,no i sposób przytwierdzenia mechanizmu do wewnętrznej części zderzaka,przecież to prędzej czy później odpadnie.
witam!!!
jak byś przeczytał post ze zrozumieniem to napewno byś się zauważył że zdjęcia były robione zaraz po montażu i dysze nie były odpowiednio wyregulowane.
obecnie zderzak jest polakierowany a dysze wyregulowane.
co do sposobu montażu to niestety muszę cię zmartwić...
wszystko trzyma się i sprawuje znakomicie!!!
gdybyś miał choć trochę pojęcia o niektórych technologiach łączenia materiałów to wiedziałbyś że pospawanie polipropylenu (matriał zdrzaka) jest o wiele lepszym sposobem niż użycie najlepszego kleju.
a swoją drogą,pokaż co ty ulepszyłeś w swoim aucie...
pozdrawiam!
Wow. Sam sporo "gmyram" przy swoim samochodzie, dlatego tym bardziej doceniam to co zrobiles. Po prostu super. A czy te zaslepki to po prostu ten wyciety fragment zderzaka?
Pozdrawiam.
- Rafal