w pierwszym vinie zjadłeś jedno 0, prawidłowy VIN to Zar93200000269128
Printable View
w pierwszym vinie zjadłeś jedno 0, prawidłowy VIN to Zar93200000269128
Zły VIN.
No tak :) Za drugim razem już dobrze.
EPER wskazuje wersje distinctive z lipca 2004 r. 2,5 l, 24V, v6
No to już wiadomo, zwalcowany przyjechał i tu go odratowali do wersji TI ;)
e tam, podjechać zobaczyć zawsze można, miernik lakieru i tyle, może faktycznie dostał strzał w tył delikatny bądź nie
Całkiem możliwe ale np w moim przypadku ePER podaje dwie różne i obie niewłaściwe moce silnika. Wiem to bo sprawdziłem, nawet FAP się w podobnej sprawie wypowiadał. Traktowałbym ePER jako jedną ze wskazówek a nie wyznacznik. Z tym ze w przypadku tego konkretnego egzemplarza tych wskazówek jest bardzo dużo.
Poza tym ja niechcialbym jeździć samochodem który w z przodu i wewnątrz jest po liftingu a z tylu przed. Może FL zastał ten egzemplarz w połowie produkcji w fabryce ;-) No chyba ze cena byłaby mocno mnie satysfakcjonująca czyli umożliwiałaby zrobienie całości po FL i jeszcze trochę by oszczędności z tego targu zostało.
A to nie znaczy czasem, że jest po lifcie?
Moje 100% prawdziwe TI rozkodowuje jako Progression. W tej j.w. Co do nakładek na lusterka w 156 TI nic takiego nie było. Co do foteli spotkałem się też z tym że TI nie ma Recaro tylko takie jak tu. Czarna podsufitka, kierownica, chromowane listewki z logo TI na progach, felgi wszystko do TI. Czerwonej nitki na kierownicy i gałce w 156 TI nigdy nie było.