-
Ustalimy co i jak w niedziele ; D ja mam z 5 krzeselek tylko trza umyc ; D spotkac mozemy sie albo w sobote albo w niedziele. Jak wolicie :) jutro wieczorem o 20 sie napisze ostateczna decyzje co do soboty lub niedzieli :p podczas spotkania ustalimy co gdzie jak kiedy itp :D trzeba skolowac jeszcze kilka osob. Ja z tel pisze jak mozecie to ktos niech skopiuje link tego tematu i wysle na pw wszystkim ktorzy pisali w temacie zgorzelec i okolice :) moze ktos dolaczy ; d
Co do boga to jak bedzie padac to nie przyjmujemy go do alkoh... alfaholikow i tyle :D
-
W sobotę trochę nie bardzo by mi pasowało;/ ewentualnie dopiero po 20 ;) a link zaraz wyślę ;)
-
Jak będę miał czas to mogę podjechać na 20 w sobotę. Niestety nie będę z wami na grilu bo 19 będę musiał wyjechać. może moja druga polowa będzie jak nie Bella to roverem.
Sent from my Lumia using Tapatalk
-
Jutro niestety jednak nie moge ;/ pozostaje niedziela na 17. Bede czekac. Kto chetny ten przyjedzie :)
-
Przypominam o jutrzejszym spocie o 17:00 pod leroy merlin :))) !!!
-
Fajnie by się nie okazało że sam tam będziesz, ja jak już wspominałem jestem w PL na Boże Ciało....
-
czyli teraz Cie nie bedzie? :/ ja przed 17 juz bede se tam stal :D postoje z pol godziny jak nikogo nie bedzie to narty xD
-
Ja też będę, zobaczymy czy się jeszcze ktoś pojawi ;D
-
-
Niestety ja mam dziurę w rurze od intercolera. Jestem uziemiony
Sent from my Lumia using Tapatalk