-
1 załącznik(i)
Ale chłopaki się rozpisaliście:) Moje lampy święcą dobrze odbłyśniki mam po regeneracji i do tego HID. Tylko pomyślałem że mogę pobawić się drugim kompletem lamp który i tak leży i się marnuje:). Żeby zamontować taki bixenon z Lexusa RX350 jak na poniższym zdjęciu (świeci tylko jedna soczewka)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=132625&stc=1
-
Na zdjęciach to ja widzę zwykły ksenon. Czy tam hid jak kto woli
-
-
i najpewniej jest to soczewka koito ,która siedzi w większych modelach lexusa i jeśli Marku twierdzisz że świeci tak samo jak twoje soczewki po twojej regeneracji to jak nie mam pytań.może tak samo nawet jak w twoim punto :victory:
Lukasz166 mówisz że masz lampy po regenracji z hidem i jak koito w lexusie świeci lepiej czy nie bo chyba ja jestem ślepy albo Marek swojej patenty stawia wyżej od nowej soczewki z lexusa
-
Może masz rację. Ale to i tak wyjątek lub jednostka. A nie że 166 ma światła do bani i to jednostka.
ZObaczymy po regeneracji. Lexusa to ja raczej nie znajdę do porównania..... ale będą inne.
-
To jest inna generacja lamp panowie nasze auta mja juz nascie aut. Inna epoka z nowym lexusem:)
-
Fakt, dzielą te auta epoki, ale budowa świateł projekcyjnych się nie zmieniła. Można jedynie użyć innych materiałów albo.... właśnie tu nie wiadomo ale jakieś inne parametry soczewki. Niby są te same ale nie wiem, bardziej transparentny materiał czy co. Jednak są to jakieś jednostkowe przypadki (a i tak oceniane subiektywnie). Poza nimi wszystkie auta mają to samo i świeci tak samo. Czy to 166, czy 159 czy nowy pasat albo mazda 6.
-
Pewnie inne materiały. Profile szkła itp.