Brera nie ma 4 drzwiów, a przy wsiadaniu w kiecce białawej to jest istotne.
Mam z Robsonem ugadaną białą Julkę w razie nie odnalezienia czegoś większego :) czyli progres jest :D ewentualnie czarna 159 ( odpuszczę ten biały )
Printable View
Brera nie ma 4 drzwiów, a przy wsiadaniu w kiecce białawej to jest istotne.
Mam z Robsonem ugadaną białą Julkę w razie nie odnalezienia czegoś większego :) czyli progres jest :D ewentualnie czarna 159 ( odpuszczę ten biały )
ale zawsze można popytać o umowę wypożyczenia pojazdu
czyli ty kierujesz , młoda siedzi obok ( i ma swoje drzwi )
jak czarny sedan to Raider(Dębica) ma ladnego na 19" Ti.Ja mam czarna ale SW w czerwonych skorach i na standardowej 16", weloo(RZ) ma czarne SW TI na 19" Ti,kolega smooq(Dębica) ma pieknego sedana w kolorze mocca na 18" z julki. Motodoktor(RZ) ma granatowa SW z jasnym alfatexem, jego syn Krzysiekkurak(RZ)ma czarna SW z bananowa skora.Wybor masz dosc spory
moja jest swiezo po wizycie w onyxx detailing, ale ma lekko uszkodzony przedni zderzak bo za szybko wjechalem na kraweznik :P :D
Na spocie w Głogowie sobie popatrzę co fajnego jest i się będę ugadywał :)
Dzięki za podpowiedzi :) są przydatne.
900 polerka i ok. 1500 kwarc
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
to troszku trzeba bulnac:)
A może czerwona? piotrek_inf ma taką. Dasz białe różyczki i malina ;)
Z perspektywy czasu dzisiaj bym wziął czarny samochód , czarne kwiaty , czarny garnitur i koszulę a na wejściu do domu weselnego http://www.youtube.com/watch?v=nhpCN7RKUoY ;) A przede wszystkim 3 kg gumowy młotek do wybicia sobie z głowy tego pomysłu ;) Ale broń Boże nie odradzam Ci tego kroku ;)