Ale sens ten sam.
Printable View
Ale sens ten sam.
SCHNNAZZI - nie rozumiem w czym widzisz problem. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może sobie ze swoją własnością robić co mu się podoba.
Zdziwiłbyś się jakbyś zobaczył ile tzw "customowych" czyli poprzerabianych pod właścicieli samochodów jeździ w USA. Piękne jest tam właśnie to, że każdy przerabia sobie otaczające go przedmioty tak, aby sprawiały mu maksymalną frajdę, mając w wielkim poważaniu co sądzą o tym inni. I wiesz co jest jeszcze fajniejsze - ludzie nawet jak nie podzielają jego pomysłów to i tak kibicują mu w realizacji swoich marzeń. Więc ciesz się życiem i daj się cieszyć innym.
Wymieniał ktoś może w przed lifcie gładką maskownicę bezpieczników na bardziej praktyczną maskownicę z kieszenią (156105131)?
Czy wszystko leży jak powinno, bo patrząc na foto wydaje mi się, że lewa strona ma inne kąty
Załącznik 238017
Załącznik 238016
Ja wymieniłem. Jest troszeczkę krzywo, ale użyteczność półeczki przebija to milion razy.
Ja też wymieniałem i wszystko jest w porządeczku. Julka 2012r.
A ten plastik po lewej od tej maskownicy da się wymienić? Bo jak tak, to kupić od polifta i będzie komplet, nie będzie rzucało się w oczy :)
W Alfie 147 też wymieniłem pełną maskownicę bez kieszeni na tę po lifcie - z kieszenią.