Weź pod uwagę, iż sedany nie mają możliwości powiększenia bagażnika, gdyż nie mają składanej tylnej kanapy. SW za to posiada składaną tylną kanape.
Printable View
No widzisz coś za coś dla mnie ładniejszy sedan niz SW ale jak mówisz nie powiekszysz bagażnika (dla jednego to będzie minus dla drugiego niekoniecznie) nie każdy wozi wózki taczki i tym podobne rzeczy. Co nie zmienia faktu że dziwne jest to ze SW ma mniejsza pojemność bagażnika na starcie od sedana.
Sam chciałem sedana ale rynek wszystko wyjaśnił 80% 156 ek to SW
SwiftKey | LG G2
80%??
to czemu ja codziennie widze na ulicach sedany 156:))?
widzę panowie że robi nam się tu mały off top mnie bardziej interesują wady i zalety co do bryły nadwozia bardziej podoba mi się sport wagon :)
do zakupu jeszcze około 30 dni.. dzwoniłem do kilku sprzedawców w rejonie Katowic +50km każdy po większym nacisnięciu powiedział że podłoga już nie jest w najlepszym stanie
roczniki starsze niż 2002 no może 01 odrazu odpuść no chyba, że ktoś już robił podłogę, szukaj modelu po lifcie wnętrza, ale tutaj musisz dać te 8-9 tyś, pozatym zajrzyj w dziale sprzedam jest tam pare aut, które cie powinny zainteresować.
rozumiem że po roczniku 2002 ( lift wnętrza ) nie ma takich problemów?
tu mam kandydata
http://allegro.pl/alfa-romeo-1-6-t-s...320746783.html
w zasadzie wersja golas pierwszy raz widzę radio po lifcie na kasety :), silnik 1.6 to niestety, ale pod prawą nogą masz jedynie regulator hałasu, a korozja podłogi wynika z młodszego rocznika, a nie z powodu liftu w którym poza wnętrzem nic nie poprawili.
już nie straszcie tak tą podłogą - koszt porządnego zrobienia, łącznie z progami (jeśli sam rozbierzesz środek) powinien się zamknąć w 1000zł. Wtedy wiesz, że masz zrobione porządnie i na parę lat spokój.
A jeśli twierdzicie że nie kupi W MIARĘ porządnej sztuki do 6tys. przed FL, to chyba nigdy nie próbowaliście sprzedać modelu z tych lat produkcji...
no MOŻE pomijając V6.
Ach ci handlarze i ich przebiegi... Z podloga nie ma reguly i tej reguly sie trzymaj.
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2