ja jeżeli sprzedam mojego diesla to chcę V6 :D
Printable View
ja jeżeli sprzedam mojego diesla to chcę V6 :D
V-ka to słuszny silnik,to racja i na to zwracaj przede wszystkim uwage,jak gra dobrze to i bedzie,jego nie da sie tak łatwo zajechac...gdyby nie silnik 2.5 w mojej to bym jej nie kupila,bo z zewnatrz piekna nie byla,ale srodek i mechanika doskonale.
pali swoje no ale to prawidlowo,dodam ze gdy mnie laicy pytaja o spalanie i mowie ze tak miedzy 11 a 15 litrami sie miesci to oni lapia sie za glowy a ja rosne z dumy bo takie auto ma prawo tyle wypic...ale za to i pazury pokaze.
czesci sa drogie ale nie jest tragicznie,przeplywomierz po promocji jeszcze 500 zeta,rozrzad bez pompy niecale 700. nie jest zle.martwic mnie tylko bedzie zawieszenie,ale jak narazie jest super.nie jezdze duzo,nie stoje w korkach i omijam dziury na drodze...ale nie pozwalam bestii sie zmulic i lubie podkrecic ja na wyzsze obroty.
dodam ze nie jestem super kierowca,ale swietnie nam sie razem wspolpracuje i moge powiedziec ze dla mnie to idealne autko :D
Jak w przyszlosci bede zmieniac alfe na alfe :D to napewno bede szukal V6 bo moj 2.0 TS juz nie wystarcza i chcialo by sie wiecej no i te brzmienie i reakcja ludzi po otwarciu klapy :D:D:D jezeli to nie wypali mozliwe , ze wezne disla , ale to jeszcze daleka przyszlosc :D:D
brać V6 - sama radość, szczególnie jeżeli lubisz posłuchać silnika i czasem przydepnąć :) tylko ten wynagrodzi Ci wszystkie drobne usterki, z którym będziesz się tak czy siak borykać ;)
moja bierze w trasie przy żwawej jeździe 10 l, przy spokojnej - 9. W mieście głównie na zimnym silniku - do 16 l.
jesli chcesz poczuc kwintesencje tej marki to tylko v6 ci to gwarantuje , niewazne czy 12v czy 24v lub v6 turbo ,niewazne w jakiej budzie wazne zeby bylo v6
Bierz V6 bez gazu nawet jak by miał hiper sekwencję
wita wszystkich po długiej przerwie nadal szukam 156 v6 ale tak do 15 tys ZŁ jest to możliwe
i pytanko czy 2.5 ma blokadę mechanizmu różnicowego czy nie , czy wszystkie miały skrzynie manualne 6 biegowe a jak na razie jeżdżę 146