Będe wdzięczny :) dziękuje
Printable View
Witam, we Wrocławiu, konkretnie w Leśnicy stoi 90 koło warsztatu samochodowego do którego wjazd jest na "rogu" ulicy Snycerskiej i Alojzego Majchra. Jest tam wjazd na teren bodajże starego młyna i w głębi placu jest właśnie warsztacik w którym można będzie chyba dowiedzieć się czegoś na temat 90-ki. Piszę chyba. ponieważ auto nie stoi pod warsztatem a sam warsztat ma specjalizację Audi-VW ale myślę że Jacuś zainteresował się tym wynalazkiem choćby ze względu na nietypowy wygląd Alfiny, więc raczej będzie w stanie przynajmniej wskazać właściciela. Mieszkam z drugiej strony miasta więc nie pomogę ale jeśli ktoś tamtędy jeździ może zaglądnie w celach poglądowych.
to ja porosiłbym kogos o namierzenie wlasc hm?:>
Witam ponownie. Jak udało mi się dowiedzieć ta 90 ma 3.0 pod maską i czeka na swoja kolej w warsztacie o którym wspomniałem. Z tego co zrozumiałem ma mieć wgrany nowy, troszkę podciągnięty program do kompa. Niestety nie jest na sprzedaż. Tak nawiasem, oglądną ją ktoś??
czyli swap
Redzi! Znam człowieka w Czechach, który ma trzy Novanty i 2.0iE chce sprzedać. Daj znać na priv jeśli kontakt Ci w czymś pomoże. A poza tym zdradź, jak już Cię kilka osób prosiło, do czego Ci taki kontakt ;)
PS. będziesz na zlocie w lipcu?
A na marginesie: jak się bella bianca miewa? We wtorek będę we Wrocku i jakbyś miał chwilę, to chętnie bym 'oblukał'. Niestety przyjadę pociągiem, około 14tej kończę pracę, a potem pokręcę się po mieście albo wybiorę się do Ogrodu Botanicznego i koło 18tej będę wracał.
Witam. Moja piękność ma się w miarę dobrze. Stoi w garażu całą zimę z powodu awarii silnika i czeka na mnie aż wrócę z budżetem. Ostatnio pojawiła się opcja żebym ją zabrał ze sobą do Londynu ale jeszcze się zastanawiam. Jak Twoja czerwona rakiecinka???
Niestety przez mało udany, kryzysowy rok jest bez zmian. W lipcu pojechałem nią w Youngtimer Party i poduszki pod silnikiem zaczęły mocno się uginać.
V youngtimer party - Motoryzacja > Samochody osobowe - Fotosik.pl
Od tego czasu traktuję ją raczej delikatnie. Przynajmniej delikatniej niż na YTP :lol: Czyli Cię jutro we Wrocku nie poznam? Szkoda :) Mam nadzieję, że wrócisz na 10-12 lipca na zlot w Poznaniu.