4 kozak :cool:
Printable View
4 kozak :cool:
A mi się podoba 6. Fajna fota!
zdjęcie czwarte wygląda na ciut "stuningowane", dość spora ingerencja programu podkoloryzującego :) pierwsze jest ładne, piękne tło, takie lubię, jednak mój głoś oddaje na 159-kę. jestem w nich zakochany, jest to najładniejsze auto na świecie i nawet jak będzie w serii, to i tak zdjęcie będzie najpiękniejsze :D oczywiście mój głos (jak i kilka następnych) pozycji nie zmieni i "Julka" wygra...
Dziodek raczej chciałeś napisać coś zupełnie przeciwnego niż "programu podkoloryzującego" :P a tak w ramach podpowiedzi zostały tutaj użyte te same narzędzia co przy zdjęciu 5 i 6, ale w trochę inny sposób ;)
Głosuję na 1. Po prostu grill wpadł mi w oko :)
4 wymiata, dobre auto, dobra sceneria, dobrze obrobione, prawdopodobnie pełne lustro.. zdjęcie wykonywane przez firmę robiącą profesjonalnie zdjęcia.... zresztą podpisane;) nic dodać nic ująć... nierówna walka:)
Przykładowo nr3 wygląda jak zrobione telefonem. beznadziejna jakość, beznadziejna optyka, albo coś źle obrobione..
Jestem autorem 5 i stwierdzam, że jest całkiem nieźle jak na budżetowy sprzęt i i praktycznie brak doświadczenia w fotografi:)
minciu, jako autor 4 zdjęcia bardzo Ci dziękuję i nawet zrobiło mi się miło, że tak myślisz :) ale rzeczywistość jest niestety inna (a uwierz mi chciałbym, żeby tak było jak piszesz!! ) zdjęcie nie zrobione pełną klatką a starą lustrzanką aps-c , a i firmy też nie prowadzę :)
Jestem świadkiem, że Łukasz prawdę mówi:) i pozwolę sobie napisać kilka słów. Sprzęt jest ważny oczywiście, ale sam zdjęć nie robi, jak wszyscy wiemy :) Foty Łukasza wyróżniają się wszędzie, od początku jestem pod wrażeniem jego niewątpliwego talentu, wyczucia przestrzeni i zmysłu plastycznego. To zdjęcia świetne również technicznie, na poziomie niezłych magazynów motoryzacyjnych, w zasadzie gotowe do publikacji (staram się, jako fanka, śledzić na bieżąco jego twórczość). Łukasz, pozdrawiam i gratuluję serdecznie:)))
Chłopie odkryłeś tajemnice pokroju brzozy smoleńskiej, tak zdjęcia te robi ekipa Top Gear...
Zawsze znajdzie się jakiś malkontent, jedni robią sobie słit focie z Alfą a inni mają talent i smykałkę do robienie zdjęć. I Łukasz (Alfa_Lucas) na pewno nie należy do tej pierwszej grupy...
Czwórka faktycznie fajna ale wcale nie oddaje klimatu sierpnia - nie wiadomo o jaki miesiąc chodzi czy to lato czy to zima a jak ma to iść do kalendarza to mogło by choć trochę oddawać klimat danego miesiąca. Więc klikam 6 :)