To większe które ma luz to pewnie od klimatyzacji.
Printable View
To większe które ma luz to pewnie od klimatyzacji.
nie nie zle sie zrozumielismy...
w tej rolce od paska klinowego są tak akby dwa łożyska jedno wieksze ale tak jakby sie nie obracało, ono ma luzy na boki a te drugie mniejsze które jest w nim szumi...i musiał bym i to jedno i drugie wymienic chyba ze to jest jedno a takie uze łozysko...
Kubas ja juz niewiem jak jest u Ciebie.Ja mam jedna rolke od napinania klimy ktora widac z gory po otwarciu maski.Jest dokladnie obok sprezarki.Najlepiej jakby udalo by Ci sie zrobic zdjecie wtedy moglibysmy ocenic sytuacje w przeciwnym razie nie dojdziemy do konsensus :D
Kurde co Wy macie za wybrakowane silniki :) najktótszy pasek to jest od wspomagania , średniej długości wielorowkowy jest od klimy i najdłuzszy od alternatora i pomy wody. Napewno macie zdemontowaną rolkę od paska alternatora bo jak widać po eperze bez niego też to śmiga . Ja tą rolkę mam . Nie wiem jak mozna rozebrać rolkę napinającą i wymienić łożyska , robiliście to??
Ja to robiłem w przypadku rolki od klimatyzacji :)
Ja nie miałem rolki napinającej alternator, Kubas tez nie ma, Łukasz też nie ma.
Masz ekskluzywną wersję :)
ooo... Myślalem że uda mi się Cię nabrać i bedę miał więcej przykładów na potwierdzenie mojej teorii :D :D
Co do tej rolki patrząc na zdjęcie z epera
http://212.187.114.126:7080/navi?MOD...OD=1&DRW_NUM=2
to co wczesniej kolega podał. to moja rolka jest oznaczona według niego symbolami SGR.50104 ta rolka jest montowana na srube na klucz imbus, tylko ze u mnie ten pasek jakos inaczej szedł po tej rolce (tak jakby od dołu tego paska [4]), noi w moim silniku nie ma tej rolki SGR. 27402... wiec niewiem co jest grane ;/
Ja jutro zrobię fotkę jak u mnie jest to zamontowane
ooo.. byloby fajnie