Bo 19 mam a dwa kpl mi zbedne
A brac na handel to tez nie dla mnie zabawa
Ale ktos je przytuli wiec sie nie zmarnowaly
Printable View
Bo 19 mam a dwa kpl mi zbedne
A brac na handel to tez nie dla mnie zabawa
Ale ktos je przytuli wiec sie nie zmarnowaly
Ta malowana Brera to jeszcze ma skręcony licznik ;)
Cos kolo 3500 z oponami ale te byly takie zeby tylko zjechac i wywalic je
No ale ty sprzedajesz rozne itp a ja jakos slabo widzialem mrozenie takiej kasy i potem czekanie czy ktos odkupi czy nie
mysle ,ze dlugo bys nie czekal:)
Teraz to gdybanie tylko
No ale mniejsza z tym
siemanko chłopaki, wiem, że odświeżam temat ale mam pytanie apropo Prodrive 19'.
Zamierzam zakupić Alfe Romeo Giuliette jednego z naszych kolegów z forum, która ma prodrive 19' z Brery S.
Moje pytanie jest odnośnie odważników, których na tej feldze jest z 12 albo więcej. Czy to jest normalne w tych felgach? Tak to wygląda:
Załącznik 233168
Nie nie jest normalne. Czasem wystarczy obrócić oponę na feldze jak to nie pomaga to albo opona kiepska albo felga delikatnie walnięta.
dzięki wielkie za info :)
ogólnie podobno każda felga ma tyle odważników, to zastanawia mnie, czy każda dostała czy opony jakieś kijowe :D
To ja jeszcze dopytam o te felgi. Czy ktos moze spotkal sie z nimi w 20"? Zona kupila sobie auto z 20" kolami i mam niesmak ze ja mam "tylko" 19 :o
Jeszcze na allegro wlasnie pojawily sie podobne do ProDrive ale szerokosc 10" (nr aukcji 7324087519) - jest mozliwosc zainstalowania 10" w tym aucie czy trzeba pol zawieszenia przerabiac?