Jak na spontan to sporo aut było:D Ale i pogoda i miejscówka super więc nie ma się co dziwić.
Printable View
Jak na spontan to sporo aut było:D Ale i pogoda i miejscówka super więc nie ma się co dziwić.
Aut sporo bo jeden do drugiego pisał czy nie ma ochoty się wybrać :) Oczywiście tych co zna :P Dużo osób dowiedziało się przez FB. Także koleżanki i koledzy częściej zaglądamy na forum :D !! kilka osób dojechało dopiero koło 18, także następnym razem się nie wahać ino wpadać !
widzę że imprezę rozkręciliście praktycznie obok mojego domu a mnie tam nie było, trochę późno zauważyłem temat :P
To jeszcze nic.
Byłem w tym miejscu i krotko po piętnastej z tamtąd odjechałem.
Ale widziałem koleżankę w wiśniowej GT.Blachy SCI chyba.
tak tak własnie bo dojechalismy pozniej około 16 :) a kolezanka w gt przyjechała na czas tylko my sie spoznilismy hehe
....czekam na kolejne wietrzenie samochodów na Czubatce lub inne tego typu wypasanie bestyjek na zielonej trawce- oby jeszcze coś w tym roku się wydarzyło
Jest dłuuugi weekend :) Pogoda od niedzieli ma być bardzo ładna może ktoś na coś by reflektował ? Jakieś pomysły ?
Wtorek odpada bo jest spot/zlot na Europie Centralnej i chcemy większą grupą podjechać miejsce by właścicielom innych marek opadły szczeny że brać Alfisti potrafi się zebrać i cosik takie zorganizować ;) Także jakby był kto chętny to zapraszam do zapoznania się ze szczegółami => https://www.facebook.com/events/7310...ilter=upcoming
ZE SWOJEJ STRONY SERDECZNIE ZAPRASZAM :D :D :D !!