-
No i według mnie pod lusterkami będzie ok. Aby tylko mniej więcej źródła światła nie było widać.
A co do tego zdjęcia to fabryczne w Audi A8 i te diody widać raczej z tej pozycji co było robione ujęcie. A w tym Accordzie świeci za mocno. Jak to musi w nocy dawać. Według mnie to powinno tylko delikatnie zaznaczać pozycje klamki a nie pół drzwi oświetlać
-
Masa625-3 strony o "być albo nie być" diody w lusterkach a Ty na końcu się wycofujesz?:(Eee nie ładnie:).
Pzdr.Sławek
-
Sławek temat jest naszkicowany i nie obrazę się jeżeli któryś z kolegów go będzie drążyć. Nie porzucam go bezpowrotnie tylko na jakiś czas. Ciekawiła mnie opinia posiadaczy 166 o takich lampkach i widze, że nie jest zle i w sumie to by uszło:)
-
to jest ciekawa opcja uważam
-
Odkopuje temat, powróciłeś już do tych lampek w lusterkach? :D
-
Niestety nie:sarcastic: Ostatnio yeblo mi lozysko tyl prawe do tego zaloze odrazu nowa tuleje w zwrotke TRW także na nadmiar kasy nei narzekam:D Musze te fanaberie narazie zostawic na pozniej. Ale temat otwarty. Moze sie ktos zreflektuje?
-
No wiadomo, są rzeczy ważne i ważniejsze :D Ogólnie rzecz biorąc temat mnie zaciekawił, pogadam z kim trzeba i coś popróbuje i dam znać :D
-
Jakby co to mogę podarować lusterko do przeróbki bo i tak leży i zajmuje mi niepotrzebnie miejsce:)