Polecam Motul 4100 POWER 15W50 półsyntetyk cena za 5litrów około 130-150 zł w zależnosci gdzie jest kupowany
Printable View
Polecam Motul 4100 POWER 15W50 półsyntetyk cena za 5litrów około 130-150 zł w zależnosci gdzie jest kupowany
Słuchaj ja się nie upieram że miałem racje bo podałem wiadomosc którą dostałem od znajomego a sam jej nie sprawdzałem ale miałem prawo ją napisac bo chciałem pomóc i może informacja o wielkościach luzów się komuś przydała albo przyda, nawet jak czesc mijała się z prawdą to ktoś poprawił i było dobrze a dyskutowac moge i nikt mi nie zabroni bo po to jest właśnie forum, fakt nie rozbierałem akurat 2.0 V6 TB ale nie tylko Ty jestes praktykiem i do tego chyba nie ma takiej osoby która wie wszystko o wszystkim.
redzi, broń Boże, nie bronię Ci dyskusji, tylko się dziwię po co wałkować coś co zostało stwierdzone i potwierdzone.
Zasadniczo, to może za dużo powidziałem/napisałem, ale miałem bardzo zły początek tygodnia... i też związany z Alfami i obiegową opinią o nich...
He he ... dajcie spokój, lepiej powiedzcie mi czy ten Motul 4100 15W50 to napewno półsyntetyk, bo szukałem go w necie i w jednym ze sklepów był opisany jako mineralny !
A na alledrogo.pl jest dostępny już od 99.00 PLN
He he nie mozesz uwierzyć ludziom którzy go stosuja tylko wierzysz sprzedawcom którzy nie wiedzą co sprzedają
motul 4100 POWER 15w-50
Witam
Sam mam tez GTV TB i wiele razu ktos mi powiedzial ze cos klekocze w rozrzadzie . Luzy sa ustawione ksiazkowo . Porownywalem tez dzwiek do innych V6 alfy i wesja turbo nigdy nie brzmi tak ladnie jak atmosferyczne . Zaglebilem sie w temat i okazuje ze te silniki maja takie luzniejsze pasowanie na wszyskim . Wiec taki jego urok i trzeba z tym zyc. Silniki doladowane i wyczynowe musza miec wiecej luzow.