Przy lotnisku na Okęciu.
A dokładniej jest to terminal towarowy.
Jak będziesz jechać Żwirkami w kierunku lotniska to znajdziesz strzałki...
n e
52.156992 ° 20.985947 °
52 ° 09 ' 25.2 '' 20 ° 59 ' 09.4 ''
Printable View
Terminal towarowy czyli co? Zwykłym autem osobowym też da się tam wjechać? To jest jakiś parking?
Łokeeeej :D no to wszystko jasne
Nie chce krakać, ale wydaje mi się, że możemy mieć powtórkę z rozrywki z dnia wczorajszego... Cały dzień przetrzymało, a późnym wieczorem zaczął śnieg padać... Wydaje mi się, że jeszcze w tym tygodniu bezpieczniej będzie się spotkać w Arkadii, a Cargo odłożyć na przyszły tydzień. Co wy na to ?
Jestem za opcją Shina, zwłaszcza, że to spontan i może być mało osób.
Btw. zna ktoś jakąś szybką myjkę najlepiej samoobsługową niedaleko Arkadii bądź w stronę Pragi? Nie chcę brudnym autem przyjeżdżać a nie znam nic ciekawego w okolicy.
na Słomińskieg od strony pragi w kierunku arkadii masz myjnie Robowash... i reczna i auto
ja wpadne ale innym smiesznym wozem...
Czyli tak ostatecznie spotkamy się w Arkadii o 20:00?
Za chwilę wychodzę z domu więc ciężko mi będzie później sprawdzić czy nagle coś nie uległo zmianie....
Widzę, że raczej wszyscy popierają opcję Arkadii, więc... 20.00, Arkadia, Poziom -2 strefa niebieska. Do zobaczenia za 2h :)
PS. ja tam przyjadę "brudnym" :P Trzymam samochód "pod chmurką" więc nie ma sensu myć skoro ma dzisiaj padać (wedle prognoz pogody...) ;).