Rozrząd powinien być ten sam w obu wersjach silnikowych, a koszt jest duży, bardzo duży.
Printable View
Rozrząd powinien być ten sam w obu wersjach silnikowych, a koszt jest duży, bardzo duży.
Panowie czy warto dac 15tysi za to auto z tą usterką? Bo już mam czarne wizje debetu na karcie
15 to nie dużo, a kompletny rozrząd można zrobić taniej, tylko trochę zabawy. Łańcuch z oplowskiego kompletu, koła z wariatorami z USA
Tylko najdziwniejsze że rozrząd jest po przebiegu 4tys! Czy jest mozliwe ze po takim przebiegu wyszedł nieprawidlowy montaż?I dlaczego błędy obydwóch elektrozaworów?
Czy jest szansa ze uszkodzeniu uległ tylko wariator i dlatego warczy na mnie?jak to sprawdzic bo kurde szkoda wydać tyle kasy jak rozrzad był wymieniany,zreszta nie chce zamawiać części w ciemno a mechanicy z podpowiedzi po kontakcie tel. Okazuje się ze nie robili przy takim silniku.Jesli trzeba będzie to trudno ale wolałbym kupić co potrzeba.
Być może właśnie wariatora nie wymienili.
Jaki przebieg ma to auto?
160000km
Bez rozebrania rozrządu nikt ci nic nie powie. Szukaj mechanika, który podejmie się tego. Ja w Rzeszowie znalazłem.
Jak sprawdzić sprawność wariatora?jest chyba jakiś sposób