caly czas przeklamuje dzisiaj zrobilem 400km... i to samo miedzy 14-15l/100km...
oco chodzi??
Printable View
caly czas przeklamuje dzisiaj zrobilem 400km... i to samo miedzy 14-15l/100km...
oco chodzi??
zauwazylem nastepujaca przypadlosc tzn. jak krece sie po miescie to pokazuje okolo 7l/100km. Czyli powiedzmy jest ok. (zrobilem specjalnie pod 30km w miescie)
Ale jezeli przekraczam predkosc powyzej ok. 80km/h wowczas z 7l/100km robi sie w oczach 12l/100km i leci do 14l/100km. Tak mi sie wydaje ze jest taka zaleznosc.
---------- Post dodany o godzinie 22:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:54 ----------
Dzisiaj na trasie na odcinku 400km poszlo pol baka. (z czego okolo 100km trzeba liczyc krecenie sie po miescie) Kreska mnimalnie ponizej polowy.
oczywiscie przed wyjazdem zalane do pelna w sensie jak zaczal oddawac pistolet z dystrybutora.
No więc spalanie masz normalne. To że komp pokazuje głupoty musisz chyba olać..
a może bawiłeś się kompem i zmieniłeś na: ilość kilometrów na 1 litrze??? (bardzo prawdopodobne bo przy spalaniu 7litrów/100km - wychodzi 14km na litrze), lub na mile. - jest taka opcja sprawdź to.:cool:
zaraz to dzisiaj sprawdze wieczorem dam znac czy cos tam bylo pozmieniane:)
Temat mozna oficjalnie wysmiac:D:D
Ze tak powiem niech sie kadzy smieje kto moze :D
Bo jak sie okazuje zmianka kolegi xdj1 okazala sie pomocna:D
Dzieki za informacje jak to zrobic:P
Sam zaczelem sie smiac po przestawieniu:)
Oficjalne spalanie 6.5l/100km :P
Śledziłem ten temat z zaciekawieniem, zakończenie mnie zaskoczyło :D big szacun dla kolegi detektywa ;)