we właściwościach nie mam ustawianie portów ; / moze masz sterownik jakis ?
Printable View
we właściwościach nie mam ustawianie portów ; / moze masz sterownik jakis ?
Jak ci się zainstalował elm? a ustawienia portu to karta w oknie właściwości.
Miałem jakieś sterowniki do elm 327 i zainstalował pomyślnie a teraz nie mam żadnego ustawianie portów. jak możesz to prześlij mi sterowniki do win 8 na jarekwalczak1985@o2.pl
Jarek bede w domu to postaram sie wysłać ci te ktore sam miałem. .akurat na służbie do 19 wiec dawaj znać jeżeli beda probleny...chociaż miałem z jakimś sterownikem takie jazdy ze po podłączeniu kabla reset kompa z bledem mi robił. ..
Dodano po 2 minutes:
A ustawienia portów będziesz miec nie we właściwościach kabla USB tylko powinna pojawić sie nowe okno porty com gdzieś na dole menadżera urządzeń i tam ustaw .
Panowie mam fes'a na windowsie 7 super śmiga. na Windowsie 8 pokazuje mi niezarejestrowany i nie mogę z paru funkcji skorzystać o co tu chodzi ?
Panowie temat przerabiany... mam windowsa 8 i nie chce fes wejsc ze wszystkie zakladki np klimatyzacja badz silnik - i ustawienia - wymiana oleju. Prosze o pomoc.
Fes z win8 tylko demo ..tak mialem u siebie..wiec do wszystkich parametrów nie masz dostępu. ... win8 Mes.z dobrymi sterownikami
a jak majac windows 8 zainstalowac rowniez 7 ?
Tak jak Normalne instalujesz system. Wybierasz inny dysk partycje i potem przy włączeniu kompa będziesz miał wybór jaki system. Czasami się gryzą ale myślę nie będzie problemu.
Witam. Panowie po formacie kompa instaluje sterowniki do elm 327 i zamaist w portach to elm znajazl sie w kontrolerach uniwersalnej magistrali. W zalaczniku screnn. Co zrobic ?