-
dokładnie cena jak z kosmosu, dobrze że dolny wąż w cenie 259zł orginalny ta cena już tak nie dołuje. Interesują mnie tylko nowe części na używkach już się przejechałem bo nigdy nikt prawdy nie powie po jakim przebiegu część. Sprubuje kupić tą od CF3 moża będzie dobrze pasować dzięki za info pozdro:)
-
I jak kupiles tę rurę? Dałbyś informację dla potomnych czy podpasowała.
-
-
Może i poruszony ale nikt wczesniej nie napisał, ze rura od 10v jest inaczej wyprofilowana i zawadza o skrzynkę bezpieczników, co może spowodować jej przetarcie po jakimś czasie. Ja ją kupilem i nieco docialem ale nie pasuje idealnie. Ta z cf3 powinna lepiej pasować i chciałbym wiedzieć, czy faktycznie tak jest.
-
mam prawie rok (bez docinania) brak przetarcia.
-
kolego jeszcze nie wymieniałem rury z braku czasu, jak tylko wymienię dam znać pozdro.
-
i jak z tą rura dolotową? pasuje? podrzuć info dokładnie gdzie kupiłeś. pytam bo dzisiaj zrobiłem "zadymę" w stolicy - roboczo okleiłem taśma naprawcza ale pewnie długo tak nie wytrzyma.
================================================== =================================================
dobra nikt nie dał znać ale dla zainteresowanych napiszę ,że te rury od taniego fiata pasują. na początku miałem wrażenie że o jakiś 1cm za krótkie ale po założeniu opasek jest ok.
-
Potwierdzam, rura Od CF3 150km od TaniegoFiata Pasuje pozdrawiam