Mają już autoryzację? Bo jakiś czas temu wraz z zamknięciem Viamotu ją stracili.
Printable View
Qcze, zakopianka po drugiej stronie miasta :) wcześniej byłem w InterAuto z własnym olejem i w sumie nic nie popsuli, ale niesmak z tym naciąganiem na klocki pozostał... Zastanawiam się, czy na przegląd tylko nie pojechać, a olej i "jak coś znajdą" u Tomka w Autkach zrobić. Podzwonie po ASO jutro. Zobacze co wymyślą :)
Ja bym serwisował dalej w ASO :) (tylko takim gdzie się na AR znają a nie są to kowale pod szyldem ASO).
Wątek kozacki ;) jak dla mnie +1 do ASO. Zreszta ze względu na rocznik to do wymiany bedą świece oraz chyba sprawdzenie oleju w tylnym moście (bo to q4 jest ?) co do ASO to polecam www.twardowski.pl jako jeden z nielicznych w kraju który sie zna na jts i 3.2 ale wycieczka do wawy z kraka oznacza ze wyrobisz kwartalny limit kilometrów ;)
To jest myśl!! Zupełnie o tym nie pomyślałem, a często bywam w Wawie. Dzięki za pomysł!
Tak, 3.2 Q4. Świece pewnie nie były ruszane.
Nie przesadzajmy :) Toż to czysta frajda, szczególnie przy obecnych cenach 95'ki :P Akurat ta trasa nie jest taka tragiczna (może poza kilkoma odcinkami przed Radomiem). No to chyba sie temat powoli krystalizuje :)
No to Twój JTS będzie w dobrych rękach :)