Do maja jeszcze troche czasu a ja musze boxera ogarnąć bo wstyd jechać... Chyba, ze pod plandeką :-D
Do maja jeszcze troche czasu a ja musze boxera ogarnąć bo wstyd jechać... Chyba, ze pod plandeką :-D
Ja też jestem zdania że im wcześniej tym lepiej , chociaż by po to aby niczego nie przegapić bo taka impreza za naszego życia może się już nie powtórzyć:rolleyes: Dlatego myślę , że wyjazd z Wrocławia o 8.00 to max . A koledzy z Wałbrzycha i bliższych okolic myślę żeby od razu spotkać się nad zalewem Witoszówka bo kolejne spotkanie na orlenie to strata czasu i nie każdemu po drodze i myślę że wyjazd z parkingu nad zalewem o 6.50 wystarczy . dlatego dobrze było by się spotkać na parkingu o 6.45 co koledzy na to?:)
witoszówka ok :) mnie właśnie orlen nie za bardzo po drodze:P więc jak najbardziej jestem za Świdnicą:)
Ja też się piszę, w końcu samemu to tak do bani jechać;]
chyba potrzebuje kopa na rozpęd. jest boxer do ogarnięcia i czasu nie znajduje, potrzebuje porady. do zrobienia drzwi 2szt (ruda, chyba szpachla i malowanie, wielkość połowa dłoni), 2 wgniotki z tyłu, listwa boczna, wymiana plastików podszybia i jakieś polerowanie auta by jakoś wyglądało bo serio wstyd jechać... część zrobię sam, pytanie ile ta likwidacja rudej z malowaniem może kosztować bo coś bym musiał pozbierać
zwykle kolo 300zl za element ( prostowanie, troche szpachli, malowanie), moze byc taniej moze byc drozej, zalezy od jakosci i gdzie bedziesz robil
lakier da się dobrać, podskoczę do blacharza tam gdzie progi wstawiałem, może się zlituje i zarzuci promocję :)
Sam mam ochotę wziąć w tym udział. Do maja jeszcze sporo czasu, ale jakbym jechał, to z Kłodzka ruszyłbym bezpośrednio na Wrocław. Szkoda, że w Kłodzku alfaholików już nie ma.
nie lepiej by ci bylo i nieco taniej jakbys na opole pojechal? wyjechalbys wczejniej na jakims zajezdzie na a4 sie sie zatrzymal i dolaczyl sie do ktorejs z grup ktore beda jechaly ?
a tak troche z innej beki to nie tylko alfaholicy beda jechac czesc zwyklych uzytkownikow AR takze, jak masz znajomych z alfami mozesz namowic ich , co dwie alfy to nie jedna ^^