-
Jak mi się nic nie zmieni to z największą przyjemnością bujnę tą moją funie na spacer
-
Tylko czy ten parking pod karczma "przyjmie" tyle aut? Moze lepiej spotkać się na parkingu "Ptak "Outlet"?
-
Myślę że nie braknie. Mają duży parking dla TIRów. Poza tym więcej jak 100 belli nie będzie coś mnie się zdaje.
-
I ja się wpisuję na listę :)
-
Ruszam z Tomaszowa. Dobrym punktem na złapanie ludzi z Tomaszowa/Piotrkowa będzie Hotel Góralski http://www.hotel-gorski.net/
Duży kompleks, spory parking, tam moglibyśmy się złapać.
-
I to mi się podoba kolejny człowiek z inicjatywą. :) Jak coś to 7:05-7:10 spotykamy się jakiś 2km za zjazdem na Bełchatów. Jak coś czekajcie na pasie awaryjnym... Jak będziemy w rejonie węzła Piotrków/Bełchatów będę krzyczał na kanale 19 CB żeby gotować się do trasy. Będzie około minutki na ogarnięcie więc w Górskim spotkajcie się wcześniej żeby poplotkować :)
-
-
-
Jak nic nie pokrzyżuje moich planów, to na 100% jadę :driver:- już nawet się zarejestrowałem, więc nie żartuję :nono:.
Dobrze, że założyłeś ten temat Snyp3s (profesjonalna rozpiska trasy :D), bo dzięki temu będzie wszystko odpowiednio wcześnie poukładane, a nasze województwo przybędzie w reprezentacyjnej kolumnie :D.
A co myślicie o tym, żeby dołączyła do nas Częstochowa i okolice? Pytam, bo po pierwsze są po drodze, a po drugie z tego co wyczytałem w Ich wątku, padła propozycja zebrania się Częstochowy na parkingu pod Auchan, czyli są nawet na naszej drodze ;).
-
A myśleliście o tym że taki konwój powstaje dać znać ludziom z północy bo z tego co czytałem to oni też się wybierają i pewnie będą jechać tą samą drogą co my i pewnie też w grupie moim zdaniem moglibyśmy się połączyć i jechać razem jeszcze większą kolumną