Widocznie problem skoro masz "pstryczek" :cool:
Printable View
Widocznie problem skoro masz "pstryczek" :cool:
To niby twierdzisz że nie wiesz jak zrobić automatycznie przełączający się ekran? I to będzie ta rewolucja? :)
Lepiej pomyśl jak zrobić ekran dotykowy albo podłączyć inną nawigację :) to jest trudne. A nie kamerka :) nawet autoamtycznie włączająca się :)
Wg mnie na tym forum nie chodzi o to żeby się wywyższać a o to żeby sobie pomagać, dzielić się opiniami, pomysłami itp. Ja po prostu twierdzę że chcę coś takiego zrobić, zapytałem o jak to zrobiłeś ale jak widzę niepotrzebnie bo zaczynasz gwiazdorzyć... SNICKERSA?
Ehhhh alficzek, nie oburzaj się.
Po prostu zastąpienie pstryczka przekaźnikiem podłączonym do wstecznego ja uważam za coś trywialnego. I nie myślałem że to Cię urazi :)
Ale ok, to nie temat o kamerze ani zmianie ICS`a, tylko o pomalowanym panelu. Tak więc uważam że biały jest słaby. Spróbuj wrzucić może coś w stylu aluminim (szczotkowane albo gładkie). A jak masz cały środek czarny to może lakier? Jakiś czarny metalik? Albo grafit?
Fajny pomysł z tym aluminium tylko że jak pomyślę co mnie czeka z tym oklejaniem to aż mnie głowa boli :D trudno się to okleja... Trochę pojeżdzę z tym białym ale z tym matem może być lepiej. Niedaleko mnie dziewczyna maluje aerografem i fajnie to robi więc może ona coś fajnego z tym zrobi ;)
Fajny pomysł z tym aluminium tylko że jak pomyślę co mnie czeka z tym oklejaniem to aż mnie głowa boli :D trudno się to okleja... Trochę pojeżdzę z tym białym ale z tym matem może być lepiej. Niedaleko mnie dziewczyna maluje aerografem i fajnie to robi więc może ona coś fajnego z tym zrobi ;)
Kolor biały w 166 do niczego nie pasuje, nawet do jasnych skór, prędzej wpasowałby się jakiś ciemniejszy kolor, ale to już gust właściciela
A orginalny srebrny kolor panela do czego pasuje? Do bloku silnika? Czy bryloczka przy kluczykach? Czasami mam wrazenie że jeśli jedna osoba napisze: "A" to później reszta też pisze: "A" i powstaje chór z dziwną melodią AAAAAAAAAAAAAA.... I do tego bardzo prostą... Ale to tylko moje zdanie ;)
ICS w ogóle do niczego nie pasuje, w każdym kolorze. Mnie się ten biały też średnio widzi ale muszę przyznać, że zostało to zrobione ze smakiem i dbałością o szczegóły. Malo kto zwrócił uwagę na staranność. Odtworzenie napisu Alfa Romeo oraz oznaczeń przy pokretlach zasługuje na uznanie, ponieważ większość okleja albo maluje i koniec. Również dobranie koloru mieszka do reszty. Ja osobiście okleilbym ciemnym szczotkowanym aluminium ale najważniejsze, aby właściciel był zadowolony bo robi przecież auto dla siebie.
Mi sie tam podoba :) serio. Do czarnej deski pasuje :)
Viader nikt się wykonania nie czepia bo widać, że dobrze zrobione ale ten kolor nie pasuje do czarnego wnętrza i tyle.