Ten "mechanik" od spawania wariatora to jaki klub? "DEBILE@MUŁY" ?
Printable View
he powiem ci ze nikt w to nie wierzył dopuki tego nie zobaczył i sie nie przejechał auto dalej ma moc i nic złego z silnikiem sie nie dzieje
już kiedyś poruszaliśmy ten temat narazie nie narzekam na ten spaw moze kiedyś a moze i nie dlugo go wymienie tylko ciekawe czy zespawał go z wałkiem.
A Ty po co masz skoro Cię na głupie świece nie stać?
Skoro wszystkiego pilnowałeś to co się stało wariatowi że będziesz go spawał?
Skoro wszystkiego pilnowałeś to w jaki sposób nie dopilnowałeś świec?
Także powodzenia w pilnowaniu! Może jakiego Azora kup to będzie paździerza w nocy pilnował :D
Normalnie jak dzieci się zachowujecie. Najlepiej powiedzieć, że to wina Tuska i będzie spokój:D
Ormon bo tracę cierpliwość do Ciebie, jeszcze raz zobaczę takie drętwe teksty i bedziesz musiał chowac sie pod innym nickiem. Nie pasuje Ci Alfa Romeo? to pisac tu nie musisz i ciągle wdajesz sie w kłótnie z innymi userami
tak poza tematem o ile można .... ktoś kto kupuje alfe jako pierwszy raz dowiaduje się ze jej utrzymanie nie kosztuje tyle co utrzymanie jednego z bez awaryjnych golfów III , jak nie pasuje alfa to najwyższy czas zmienić fure na mniej zawodna , i taniąw utrzymaniu .Przekonałem się o tym kupując swoja za smieszne pieniądze ale niestety ile zaoszczędziłem na zakupie auta tyle wyłożyłem na naprawy . koniec w tym temacie . I życze wytrwałości wszystkim posiadaczom alf tych kapryśnych jak i tych mniej zawodnych :)
jak dbasz tak masz. 146 mam od nowości, na bieżąco wszystko wymieniane - ma 17 lat i nic jej nie dolega. w GTV włożyłem trochę finansów i teraz też nie mam z nią problemów. poza tym forum jest od tego żeby pomóc w rozwiązaniu problemów innych. Jeżeli ktoś ma satysfakcję z wyśmiewania innych to wg mnie powinien dostać porządnego bana.