Człowiek jak niewidzi zdjęcia w kolorze to niewie co jest co;). Dziękuje stanlizak ale powiedz mi jeszcze ... to są 2 potrzebne? Bo tam w opisie tego jeden jest na gwint prawo drugi lewo skrętny?
wysłano z domowego telefona
Printable View
Człowiek jak niewidzi zdjęcia w kolorze to niewie co jest co;). Dziękuje stanlizak ale powiedz mi jeszcze ... to są 2 potrzebne? Bo tam w opisie tego jeden jest na gwint prawo drugi lewo skrętny?
Przepraszam kolego, tam się wymienia całą tulejkę z uszczelnieniem nr OE 46411951
zapytaj też w ASO Fiata (może być taniej)
np. tu: http://sklep.pol-car.pl/tulejka-walka-sprzeglowego-p-941.html
Oooo tamte były lepsze...bo tańsze;) więc trza zakupić.czy ta co mi dałeś link pasuje też do ts bo tamta do jtd
Tamte uszczelnienia które wcześniej opisałem są od wyjścia półosi z mechanizmu różnicowego (strona lewa i prawa).
Tak jak podałem uszczelnienie wałka sprzęgłowego jest w komplecie z tulejką łożyska nr OE 46411951 do skrzyni 2.0TS.
Wpisz w przeglądarkę "Fiat 46411951" i będziesz wszystko wiedział.
To tamte mam. Czyli zamawiam tamto uszczelnienie na wałek i myślę że z gratów już koniec;) a czy sama skrzynia jako element jest rozłączalna np kielich gdzie chodzi docisk i mechanizm różnicowy? Panie stanielizaku;) z kąd pan bierzesz takie szczegółowe dane z nr OE części i miejsca ich montarzu?
A widzisz niemyślałem że ona jest on line. Sądziłem że masz jakąś serwisową ksiegę napraw;)