...nr te same. Jade zaraz kobiete z pracy odebrac a potem biore sie za wymiane (co przy przeplywce nie zajmie wiecej niz 5 min:)) wiec jeszcze dzis podziele sie z wami obserwacjami.
Thx for all...
Printable View
...nr te same. Jade zaraz kobiete z pracy odebrac a potem biore sie za wymiane (co przy przeplywce nie zajmie wiecej niz 5 min:)) wiec jeszcze dzis podziele sie z wami obserwacjami.
Thx for all...
....wymienilem ale teraz rozumiem jeszcze mniej niz zanim to zrobilem. Pali ladnie ,3k rpm przekracza bez problemow ale... na odpietej przeplywce powyzej 3k rpm samochod dostawal "skrzydel" a teraz nie czuc zadnej roznicy miedzy tym jak sie rozpedza do ,jak i powyrzej 3k rpm. Nie wiem co mam o tym myslec bo jak ma to wygladac po wymianie to ja chyba jednak wole bez jezdzic;)... A moze nie bede odczuwal roznicy poki ECU nie wyczyszcze...?
Prosze o podpowiedz bo sam juz niewiem co robic...
...eh ja to sie mam z ta maja Alfa. najpierw przeplywka potem rozpruta opona ktora mnie o malo zycia nie pozbawila a wczoraj cos zaczelo mi w zawieszeniu jeczec i piszczec. wizyta na kanale nie pozostawila rzadnych watpliwosci, prawy dolny wachacz sie "zmeczyl"... Ale jeszcze tylko 2m-ce i przesiadka na 159-tke i mam nadzieje ze tym razem trafie na jeden z tych "solidnych" egzemplazy i nie bede musial karzdego weekendu w garazu spedzac...