tez bym chetnie sie dolaczyl,jest tam pare drobiazgow ktore mnie interesuja
pozdrowka
Printable View
tez bym chetnie sie dolaczyl,jest tam pare drobiazgow ktore mnie interesuja
pozdrowka
swietny asortyment :D z przyjemnoscia bym pobuszował po takim "sklepiku" ..
hehe mam takie same w domu
Alfa Romeo Milano Emblem (Cloisonne) : Italia Jidosha Zakkaten
Patrzyłem na tą stronkę zaraz po kupnie swojej Alfy to jest w lipcu zeszłego roku. Kurs był wtedy o połowę niższy od teraźniejszego i wtedy naprawdę się opłacało coś wybrać. Z perspektywy czasu żałuję, że nic nie wybrałem, bo jest tam naprawdę sporo wartościowych gadżetów.
Póki co pozostaje mi mieć nadzieję, że kurs znów wróci do poprzednich wartości...
P.S.
A nie wybiera się ktoś z Was przypadkiem do Nipponu? :P
sorki, ceny sądobre ale dla japońca :)
---------- Post dodany o godzinie 18:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:57 ----------
ale jak juz szukacie po takich tanich stronkach to moze ktoś sobie coś znajdzie na Italian Tuning - Auto parts i życzę miłych zakupów - ja odpadam, ceny chyba też dla japońca :)
no to pojechali :D
Alfa Romeo Sneaker Sox Set : Italia Jidosha Zakkaten
gdyby nie ta cena wysyłki
hehehe ja tez sporo juz wydalem na gadzety ;) U Bołtowicza na Ursynowie jest sporo !!! ;)
Alfa Romeo BOLTOWICZ Warszawa
Oj koniecznie trzeba śledzić kurs jena... I w najkorzystniejszym okresie zebrać się i zamówić...
P.S. Jak sobie tak wybrałem conieco to mi 4500 wyszło :-/ . Masakra roczną pensję mógłbym tam przepuścić...
Liczyłem, że podasz link do sklepu z gadżetami a nie sam adres dilera :(
Faktem jest, że całkiem spora część "japońskich" akcesoriów pochodzi z oficjalnych list Linea Accessori AR i jest dostępna w naszych ASO. Problem tylko w tym, by ktoś grzecznie udostępnił katalogi (szczególnie te nieaktualne). W CS FAP Bielsko-Biała, widziałem ich (katalogów) całkiem sporo, pokrytych gruba warstwą kurzu. Obsługujący mnie człowiek dopiero po usilnych prośbach bardziej zaangażował się w temat i przyniósł z zaplecza te najrzadziej spotykane, białe kruki. Potem tylko numerek i można w każdym ASO zamówić z bezpłatnym odbiorem :)
no niestety o takim linku nic nie wiem ale wiem ze u Boltowicza na Ursynowie maja swiezy katalog akcesorji do naszych Alf ;D
Podnoszę temat, bo właśnie całkiem przypadkiem wpadłem na tą stronę. Wybór masakra! :girl_wacko:
Breloczki, kubki, koszulki, kombinezony!, portfele.... rety! tam jest wszystko :rolleyes:
Zamawiał ktoś od nich? Ja bym pewnie kilka dupereli zamówił :cool:
ps. trafiłem na nich szukając z ciekawości oryginalnej naklejki Quadrifoglio Verde. Znalazłem oficjalną opcję do MiTo za 950zł :eek: Chwilę później na italiazakka.co.jp za około 100zł (na zdjęciu wygląda identycznie).