-
Aktualnie sugeruję się komentarzami z innych forum. I większość opinii jest na tak, a wygoda mi pasuje jaka niesie ten system. Tylko na razie nie mogę przeskoczyć homologacji tego systemu. A co do zdjęcia to zakładają ale bez homologacji :D a to muszę mieć w brerze bo za duże zmiany chcę wprowadzić w niej, a będzie to przyciągać uwagę ludzi jak i policji więc musi być fajnie ale zgodnie z prawem :D
-
No to powodzenia przy homologacji. Ludzie przestali SAM'y rejestrować bo trzeba je homologować więc łatwo nie będzie, dołożysz jeszcze połowę kasy żeby papier załatwić, IMO gra totalnie nie warta świeczki.
-
Setki aut jeżdżą na powietrzu po Polsce i jeszcze nie słyszałem by ktoś miał kłopoty z miśkami lub na przeglądzie.
-
Wiesz jaki jest nasz kraj :D nikt się nie przyczepi do puki nie rozbijesz auta
-
-
Tak samo jak przyciemnione szyby, ledy, soczewki itp. itp. O wszystko się mogą przyczepić jeśli tylko chcą.
-
Jesli moga ...
A nie chca
A ze wielu daje powod ...
Popieram
-
Życzę powodzenia w przypadku bycia sprawcą poważnego wypadku. Jak trafisz na kogoś ogarniętego to wytknie nieprzystosowanie auta do ruchu, a wtedy z automatu ubezpieczyciel powie Ci "wypad" a poszkodowany oprócz kasy za uszkodzenie mienia będzie się domagał renty w przypadku stałego uszkodzenia ciała to do końca życia będziesz z własnej kieszeni płacił mu kasę... Fajna perspektywa, nie?
Dobrze że coraz mniej takich "cudów" po naszych drogach jeździ.
Przykład na forum z perspektywy poszkodowanego już jest - kolega dostał strzała od jakiegoś szczeniaka który na pełnym gazie na czerwonym świetle w niego wpadł i z jego relacji sprawa jest w sądzie i będzie miał ciepło. No ale on "tylko" w niego wpadł na czerwonym seryjnym autem.
-
Tylko ten przykład ma się nijak do tego o czym jest mowa. Auta na poduszkach nie przechodzą przeglądu czy o co chodzi?
-
Mam pytanie odnośnie tego dlaczego Twoja brera jest taka niska mam też brerę i razczej jej wysokość jest jak przeciętnej limuzyny i nie mam problemu z krawężnikami przynajmniej takimi na jakie też wjedzie zwykła limuzyna.