mi ten pomysl koles kiedys podsunal i wygladalo to ladnie ;) a co do ponczochy zawsze mozesz isc i kupic jakies cienkie czarne
Printable View
mi ten pomysl koles kiedys podsunal i wygladalo to ladnie ;) a co do ponczochy zawsze mozesz isc i kupic jakies cienkie czarne
znalazłem cos ciekawego na allegro mianowicie 145 Alfa Romeo 145 TUNING, 1999r., 1900cm3, 105KM - otoMoto
co wy na to ??
a tak nawiasem mowiac zastanawiam sie nad założeniem listwy chromowej na całym aucie z boku w tym przetloczeniu nad nim lub pod nim co wy na to koledzy ?? :) nie mam niestety zdjec jakby to mialo wygladac ale mniej wiecej tak jak ta alfa gdzie zmieniaja sie kolory to wlasnie w tym miejscu przez cale auto miała by isc taka listwa
a sa chyba firmy co przyciemniaja lampy ??
noo chyba sa :) nie wiem mozna poszukac cos :D ale widziałem ze ktos w 146 miał przyciemnione na forum :)
ja mam czarne lampy tylne i boczne kierunki i nikt sie nie czepiał na przeglądzie :) jeśli wszystko wyglada i świeci tak jak powinno to nie mają sie czego doczepić :)
lampy mam tak pomalowane ze światła są świetnie widoczne, nic nie ma zadnych przebarwień (mam na myśli kierunki) i nawet odblask widać ;)
tak to wygląda
http://img410.imageshack.us/img410/675/dsc00149r.jpg
ja naniosłem trzy warstwy farby, ale zawsze mozesz nanieść jedną lub dwie jeśli moje wydaja ci sie zbyt ciemne
podpowiecie mi coś? :)
Auto Tuning Zone | - ALFA ROMEO 145 SPOILER
ALFA ROMEO 145 SPOJLER DASZEK JAKOŚĆ X-TUNING ! (608439034) - Aukcje internetowe Allegro
ALFA ROMEO 145 SPOILER DASZEK TUNING OD SS!!! (613283217) - Aukcje internetowe Allegro
który najładniejszy? :) czy aby drugi i trzeci to nie to samo?
Chciałbym jeszcze dziś zamówić
Moim zdaniem do 145 najładniejszy jest taki jak u mnie (nie dlatego, ze taki mam;p) - http://www.forum.alfaholicy.org/atta...g_1242_176.jpg .
Jeśli Ci się jakoś strasznie nie spieszy z zakupem, to moim zdaniem warto poszukać;).
A te co pokazałeś wyżej wyglądają średnio jak dla mnie.
alces1 gdybys przesledzil temat widziałbys co lub raczej kto zainspirował mnie do działania i odrużnienia:
CuoreSportivo.ch (Alfa Romeo Community / Fan Page / Shop / Forum / Downloads / Alfa Romeo Gallery): Gallery CuoreSportivo.ch : Alfa Romeo's / Alfa Romeo 145 / 145-tief
a cos zle wyglada?? miałem opcja ze zamiast kratki lub na nia założyć listwy chromowe np 3 poprzeczne listwy i chyba w najbliższym czasie bede z tym kombinował. narazie jes tak i mi sie podoba
moj kolega ma takie listwy wkoło swojej Alfy i wcale zle to nie wyglada szczegolnie ze auto jest czarne
poduch o właśnie kolego o twoja alfe mi chodziło :) fajnie to wyglada i kusi mnie to :)
pozdro ;)